2777
2789
عنوان

غذای کمکی

87 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

از چن ماهگی به نوزادتون کمکی دادین؟ پسرم ۵ ماه شه هنوز هیچی نمیدم چون بهداشت گفت شش ماه شو باید پر کنه از دکترشم بادم نمیاد بپرسم فقط بعضی موقع ها ک چای میخوریم همسرم بهش چای میده مزه مزه کنه دیشبم یکم دسر پتی بور دادم خیلی شیکمو ماشاءالله دلم ميخواد يچي كمكي بدم بهش مثلا آب جوش تو شيشه شير بدم ضرر داره؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

آب جوش من از دوماهگی میدادم. البته دکترش گفت مشکلی نداره. لعاب برنج شروع کن بنظرم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چایی که خاصیتی نداره برای بچه صرر هم داره. یه دفعه هم از بیسکوییت و اینا شروع نمیکنن. اگه میخای شروع کنی با لعاب برنج شروع کن و مرحله مرحله برو جلو. بیسکوییت فک کنم نه ده ماهگی میتونی بدی اونم بیسکوییت مادر

من از ۵ ماهگی فرنی رو شروع کردم  خدا را شکر  مشکلی نداشت  البته شیرم تا همین موقع سیرش میکرد احساس کردم گرسنه است شروع کردم  ولی بچه اولم تا ۶ ماهگی فقط شیر میخورد شیرم هم کاملا سیرش میکرد

چای به هیچ عنوان ندین. باعث آنمی فقر آهن میشه. آنمی فقر آهن در کودکان میتونه باعث اختلال رشد و بدخلقی بشه. من دخترم 7 ساله است، شاید ماهی یکبار چای بدم.

غذای کمکی را هم معمولا از پایان 6 ماهگی شروع میکنند. من از پایان 5 ماهگی و ابتدای 6 ماهگی شروع کردم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چایی که خاصیتی نداره برای بچه صرر هم داره. یه دفعه هم از بیسکوییت و اینا شروع نمیکنن. اگه میخای شروع ...

بيسكويت شو ندادم قسمت شيري شو دادم گفتم مث فرنيه ديگه

فرني رو از چن ماهگي بايد بدم؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
من از ۵ ماهگی فرنی رو شروع کردم  خدا را شکر  مشکلی نداشت  البته شیرم تا همین موقع سیر ...

شيرم سيرش ميكنه اتفاقا لاغرم ولي پسرم ماشاءالله توپول ميگن معلومه شيرت ساخته خودم سينه م شل و ول ميگم شير نمياد سير نميشه ولي برعكس فوران ميشه😅 از اون لحاظ مشكلي ندارم ولي دوست دارم سرگرم بشه پستونك ك نگرفت هم دوس ندارم پستونكي بشه ولي همه چيو ميخواد مك بزنه واس همين ميخوام آب جوش سرد بدم

شيرم سيرش ميكنه اتفاقا لاغرم ولي پسرم ماشاءالله توپول ميگن معلومه شيرت ساخته خودم سينه م شل و ول ميگ ...

اگه شیر خودت خوب سیرش میکنه غذا رو همون ۶ ماهگی شروع کن  آب جوش هم اصلا مشکلی نداره   تازه من موقع اب دادن ۲ ق   جوشانده اسطو خودوس و اویشن هم مخلوط اب میدادم خدا رو شکر بچه هام اصلا سرما نمیخوردن

بيسكويت شو ندادم قسمت شيري شو دادم گفتم مث فرنيه ديگه فرني رو از چن ماهگي بايد بدم؟ 

شیر رو زیر یه سال نباید بدی. چند روز لعاب برنج بده میتونی موقعی که میخای لعابو بهش بدی از شیر خودت توش بریزی میشه فرنی. شیر خودت یا شیر خشک نباید تو عذا بجوشه چون خاصیتش میره.

اگه شیر خودت خوب سیرش میکنه غذا رو همون ۶ ماهگی شروع کن  آب جوش هم اصلا مشکلی نداره   ...

آب قند ضرر داره؟ واس مزه دار كردنش

اگه بچه رفلاکسداره باید ابتدای پنج ماهگی شرو کنی پوره هویج و کدو حلوایی بدی.

وگرنه میگن از شش ماهگی با فرنی و پوره سیبزمینی و هویح و اینا

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
از الان بچه رو به خوردن شیرینیجات عادت نده. مگه خودت آب میخوری با قند میخوری؟ 

فك ميكنم آب واسش بي مزه ست ولي شما درست ميگي 👌🏻