2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب؟

میخوام بخرم دو نوعه کدوم خوبه صبر کن اون یکی رو هم بزارم این تیغه هاش اینجوری ولی اونکی رو الان میزارم با این فرق داره کدوم بهتره خرد کنه؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

اولی

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

کدوم بهتره تیغ هاش کدوم رو بخرم کمک کنید ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
اولی

شما داشتید من تا حالا با اون جور تیغه کار نکردم ؟

وااای دوستان من اولی رو دارم چرا کار نمیکنه حتی یبارم ازش استفاده نکردم قلق خاصی داره؟

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
وااای دوستان من اولی رو دارم چرا کار نمیکنه حتی یبارم ازش استفاده نکردم قلق خاصی داره؟

من می خواستم بخرم چرا کار نمیکنه آخه

تو رو خدا کسی میدونه کمک کنه من در مرحله خرید از دیجی کالا هستم یه لحظه گفتم از شما بپرسم 

شما داشتید من تا حالا با اون جور تیغه کار نکردم ؟

برایجهاز  خواهرم خریدیم خیلییی راضیه 

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
برایجهاز  خواهرم خریدیم خیلییی راضیه

کار کردن باهاش چطوریه ؟

منظورم تیغه هاشه ؟