2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت شد به نظرتون درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست
ن بابا مال من ۷ تا بی بی چک زدم همشون بعد نیم ساعت هاله مینداخت از سه روز قبل موعدم زدم تاااا ۱۴ روز ...

واقعا؟؟؟؟

خخخخخ من از خوشحالی زنگ زدم به مامانم گفتم

به شوهرم هم میخواستم غروب که امد بگم.😂😂😂😂

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی استراحت کن مایعات گرم بخور تا میتونی قرص نخور اگر چیزی از داروهای عطاری هم میخوای بخوری حتما سر ...

مرسی عزیزم اره کلا از قرص بدم میاد چون زخم معده دارم

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
اره اینکارو میکنم اما دلم میگه فردا دوباره بی بی بزنم😆

ان شالله بارداری عزیزم عجله نکن ب خودت استرس نده استراحت داشته باش

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
به نظر من مثبته.دارو مصرف کردی؟

نه کلا بخاطر زخم معده دارو شیمیایی نمیتونم مصرف کنم

تا قبل ۴ هفته هیچ ارتباط خونی بین شما و رویان نیست حتی دارو هم میتونی بخوری اما نراقبت کن ک شاید بار ...

واقعا؟خدارو شکرررررر😊

واقعا؟خدارو شکرررررر😊

از هیچ دارویی استفاده نکن.نه شیمیایی نه عطاری.قبل از اینکه بدونم حامله م مریض شدم رفتم دکتر،چون احتمال حامگی میدادم دکتر برام دارو ننوشت.بدون تجویز دکتر دارو مصرف نکن.

ان شاءالله اگر خدا بخواد میخواستیم شنبه بریم مشهد اگر باردار باشم براش ضرر داره؟

بااتوبوس vip میخواستیم بریم

از هیچ دارویی استفاده نکن.نه شیمیایی نه عطاری.قبل از اینکه بدونم حامله م مریض شدم رفتم دکتر،چون احتم ...

مرسی از راهنماییت عزیزم اره دارو شیمیایی اصلا نمیخورم همین قرص فولیک اسید رو هرشب میخورم.

واقعا؟؟؟؟ خخخخخ من از خوشحالی زنگ زدم به مامانم گفتم به شوهرم هم میخواستم غروب که امد بگم.😂😂😂😂

ن بابا بعد ضدحال میخورن نگو

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....