2777
2789

الـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـن َ 

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ"  

به نیت حاجت روایی از آقا ابوالفضل جانمون نفری۱۳۳مرتبه بخونید عزیزان انشالله که همتون حاجت روا بشید منم حاجت روا بشم 

آقا جان همیشه کمکم کردی اینبار هم دستم رو بگیر

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...

سلام ان شاءالله قبول باشه به سلامتی به حاجتت برسی 

التماس دعا ممنون🌼

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
سلام ان شاءالله قبول باشه به سلامتی به حاجتت برسی  التماس دعا ممنون🌼

فدا شم ممنون همچنین شما

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام واسه ماهم دعا کن بچه دارشیم

ممنون منم الان میخونم

انشالله حاجت رواشی

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

[QUOTE=81500825]سلام.قبول باشه، منم میخونم.قربونت عزیزم،محتاجیم به دعا

سلام واسه ماهم دعا کن بچه دارشیم ممنون منم الان میخونم انشالله حاجت رواشی

انشالله نماز حضرت ابوالفضل بخون من خوندم برا بچه ماه بعدش بچه دار شدم 😊

انشالله نماز حضرت ابوالفضل بخون من خوندم برا بچه ماه بعدش بچه دار شدم 😊

چه جوری باید بخونم گلم

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

سلام عزيزم اميدوارم همه حاجت روا بشيم انشالله منم ميخونم ( التماس دعا)

الهی امین آقاجان همیشه یارو یاور مظلومین بوده هست ان شاالله همه به شرط صلاح حاجت روا میشیم

انشاءالله که همه حاجت روا بشیم،منم میخونم

ان شالله

توی نت سرچ کن کامل برات میاره...من یوقت کم و زیاد نکنم چون یکم وسواس دارم توی انجام اینجور اعمال...ولی حتما حتما بخون تو نمازت منم دعا کن لطفا 

سه نماز دو رکعتي توسل به حضرت ابوالفضل العباس عليه اسلام.در هر رکعت بعد از حمد و سوره صد مرتبه يا حيُّ ياقيُّوم بعدازسلام نماز تسبيحات حضرت زهرا عليه السلام بعد از تسبيحات صد مرتبه صلوات بر حضرت ابوالفضل العباس بعد با اشاره انگشت سبابه دست راست به جانب قبله کرده وصد مرتبه ميگويي السلام عليک يا ابوالفضل عباس عليه السلام بعد از آن سر به سجده گذاشته دو دست از سر بالا امده و 25 مرتبه ميگويي الهي به دو دست بريده ابوالفضل العباس بعد حاجت خود را از آقا حضرت ابو الفضل بخواهيد.

سه نماز نذر آقا کرده دو تا از نماز ها را ادا کرده ويکي از نماز ها را گرو نگه ميداريم بعد از اجابت حاجت ادا ميکنيم .اين نماز هديه آقا امام رضا ميباشد.