2777
2789
عنوان

كرم پودر لاكورت خوبه؟؟

103 بازدید | 5 پست

سلام

ميخوام يك كرم پودر خوب سبك با پوشانندكي يك دست كه تون زردى داشته باشه بگيرم

تا ١٥٠تومن هم باشه خوبه

هميشه بورژوا ميگيرم ميخوام تنوع بدم و تجربه جديدي داشته باشم بهم لاكورت پيشنهاد دادن كه بسختى پيدا ميشه ميشه لطفا راهنماييم كنين

تعداد رای : 3
نظرسنجی
عالي
0
0%
خوب
2
66%
متوسط
1
33%
بد
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبورا و لورال وبورژوا

استفاده کردیت؟؟

من پوستم سفیده بعد لک دار۶ و خشکه

بورژواخوبه؟؟؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
دبورا و لورال وبورژوا استفاده کردیت؟؟ من پوستم سفیده بعد لک دار۶ و خشکه بورژواخوبه؟؟؟

دبورا نه

ولي چندين ساله بورژو ا و كمتر اورال 

بورژوا خوبه

سبكه يك دسته ولي من دنبال يك كاور بهترم كه حالت مات و مخملي داشته باشه

دبورا نه ولي چندين ساله بورژو ا و كمتر اورال  بورژوا خوبه سبكه يك دسته ولي من دنبال يك كاور ...

برا پوست خشک خوبه؟

قیمتش چنده؟؟

چون استفاوه کردی کدوم شمارش برای رنگ پوست روشن خوبه؟

نمیخوام هلویی باشه

سفید باشه زرد رنگ باشه مثلا

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍