2777
2789
عنوان

درد زیر شکم بعد رابطه

134621 بازدید | 44 پست

سلام.خواهش میکنم مسخره نکنید.اومدم بپرسم شما هم اینطوری هستین؟

من بعد رابطه زیرشکمم درد میگیره گاهی خفیف گاهی بیشتر.و فرداش هم بعضی ساعتا درد میگیره.برام مهم نبود ولی توی اینترنت خوندم ممکنه مال عفونت باشه😥یکسری چیزای دیگم نوشته بود مشکل روده و...

برای چنین چیزی پاشم برم دکتر؟

درضمن ۵ساله ازدواج کردم و زایمان ک سقطم نداشتم

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ببخشیدا ولی حتما محکم ......زده زیر دلت درده    

فکرمیکردم بخاطر همین مساله اینطوری باشه.ولی یکی دوبار این چندهفته قبل که تایم رابطه خیلی کم بود و اصلا اذیت نشدم دیدم بازم درد گرفت زیر شکمم

منم اینطوری شدم بعدا متوجه شدم وقتایی که تو رابطه ارضا نشم زیر دلم و کمرم درد میگیره تو نت هم خوندم علتش همین بود این موردم در نظر بگیر

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... 💍❤

اگه رابطه نسبتا خشن ندارید،احتمالا عفونته

البته پزشک متخصص بهتر تشخیص میده

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
منم اینطوری شدم بعدا متوجه شدم وقتایی که تو رابطه ارضا نشم زیر دلم و کمرم درد میگیره تو نت هم خوندم ...

دقیقا موافقم منم وقتی ارضا نشم کمررم و زیر دلم درد می‌کنه ..

منم اینطوری شدم بعدا متوجه شدم وقتایی که تو رابطه ارضا نشم زیر دلم و کمرم درد میگیره تو نت هم خوندم ...

خب ارضا میشم ولی بازم هس

کمردرد ندارم خداروشکر