2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2475242/باردار-های-عزیز-دکتر-طبق-اخرین-پریود-تاریخ-زایمان-زده-یا-طبق-سونولطفا-بیاین?postId=81496430

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
طبق اولین تاریخی که رفتین سونو یعنی سونوی تشکیل قلب ... من که دکترم طبق همون تاریخ داد

اره منم طبق اون تاریخ داده؟

شما چند هفته ای گلم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان ی سوال داشتم انقباضات کاذب ک میگن چ شکلیه؟شما تو طول شب گهگاهی زیر دلتون چند پانیه ای درد نمی ...

ن گلم تجربشو نداشتم من 

از سایت بخون کمکت کنه ایشالله اگه هفته هات پایینه چیزی نیستو نگران نیاش

ن گلم تجربشو نداشتم من  از سایت بخون کمکت کنه ایشالله اگه هفته هات پایینه چیزی نیستو نگران نیا ...

باش عزیزم ممنون انشالله

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...
من آخرین پریودم 4 شهریور بوده اصلا نمی تونم هفته هامو دقیق حساب کنم😥

عزیزم طبق اخرین پریودی 

شما 23 هفتا 2 روز 

یعنی در ماه 5 هستی 

و تاریخ زایمان زده 12 خرداد شما اگه سزارینی احتمالا اوایل خرداد به دنیا بیان  ایشالا

عزیزم طبق اخرین پریودی  شما 23 هفتا 2 روز  یعنی در ماه 5 هستی  و تاریخ زایمان زده ...

عزیزم آخه من از این شک دارم که یک ماه پیش رفتم سونو اهواز بهم گفتن وارد ماه ششم 😨شدی 

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق
عزیزم آخه من از این شک دارم که یک ماه پیش رفتم سونو اهواز بهم گفتن وارد ماه ششم 😨شدی 

چی بگم والله نمیدونم جرا دکترا قاطی کردن سونو یه جی میگه دکتر یه چیز میگه تاریخ پریودی یه چیز دیکه