2777
2789
عنوان

كتك خوردن از شوهر

591 بازدید | 25 پست

به نظر شما چه چيزي مرد رو انقدر  رواني ميكنه كه زنش رو بزنه؟؟يا بچش رو؟؟؟اين روزا خيلي تاپيك كتك خوردن (اونم مشت و لگد) تو سايت بود و واقعا باور نكردنيه كه تو اين زمونه هنوزم اتفاق ميفته!!!بياين راه حل بديم از دوران عقد چجوري بفهميم مرد ازين اخلاقا داره؟؟كه حداقل كمتر تو دام بيفتن دخترا!!!

اینکه خانوما ارزش واقعیه خودشونو یادشون رفته 

اینکه خانوما را بیشتر وابسطه بار میارن و حامی شونده 

و مردا رو حامی کننده 

اینکه ازدواج هدفه اختیاری اجباریه 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام مشکلات دست به دست هم داد تا انسان ها خوی حیوانی بگیرن.  متاسفانه خود ماهم مسئولیم واسه پیشرفتش اونقدر این موضوع عادی جلوه داده شده فرقی نمیکنه چه زن و چه مرد این خوی حیوانی و گرفته 

برای زیستن دوقلب لازم است،قلبی که دوست بدارد و قلبی که دوستش بدارند 😍😍😍
اینکه خانوما ارزش واقعیه خودشونو یادشون رفته  اینکه خانوما را بیشتر وابسطه بار میارن و حامی شو ...

مشكلات مالي هم زياد شده خانواده ها دخترو حمايت نميكنن تو اين شرايط طلاق بگيره و برگرده

مهم دونستن حقوق اولیه و تلاش برای گرفتن شه.

نمیشه از همه انتظار داشت دوران زیادی رو دوست باشن یا ...تا بتونن به شناخت کافی برسن.حالا به دلایل شرعی و سنتی و...متاسفانه! پس حداقل تو همون عقد چشما رو باز کنن رو تک تک حرکتا و حرفا و ریشه ای به قضیه نگاه کنن.
اگر طرف به لباس، حرف زدن، آرایش یا رفت و آمد گیر میده روی نکنن و ده تا پروانه تو دلشون بال بال نزنه که وااااااااااااای عاشقمه...دوسم داره روم حساسه! بفهمن اون آدم هیچ درکی از حق مالکیت بر بدن ...حریم خصوصی و...نداره و شاید آدم مشکوک یا حتی بیماری باشه.
در خصوص روابط جنسی، استقلال مالی ، و...هم همینطور!
زمان ازدواج و عقد هم پف لباس عروس و هایلایت و شینیون و مزون قنبر خانوم و فراموش کنن!
حداقلللللللللللل ترین حقوق ( شروط ضمن عقد)رو بگیرن و ثبت ش کنن.
اگر میگین طرف ناراحت میشه یا ممکنه که به هم بخوره چشمتون رو باز تر کنین و ببینین زندگی با کسی که نمیخواد شما حقوق بیس و ابتدایی زندگی مشترک رو داشته باشین ( که خودش صد برابر بیشتر داره رو قانونا) کار عاقلانه یا انسانی ایه یا نه !!!!!!!!!
من تاپیک دارم درمورد شروط ضمن عقد.خواستین بخونین.سوال داشتین هم بپرسید.

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

تمام مشکلات دست به دست هم داد تا انسان ها خوی حیوانی بگیرن.  متاسفانه خود ماهم مسئولیم واسه پیش ...

والا حيوون اينكارو با زن و بچه نميكنه!البته بگذريم نادرا هم دست بزن دارن خيلياشون

من احساس ميكنم قديما اين ديوونه بازيا كمتر بود!يا شايدم زنا ابرو داري ميكردن

ن کمتر بود ب این روزا  فشار مالی رو مرد زیاده سر زنش خالی میکنه

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
مهم دونستن حقوق اولیه و تلاش برای گرفتن شه. نمیشه از همه انتظار داشت دوران زیادی رو دوست باشن یا .. ...

خيليا متاسفانه اين رفتارهارو در دوران عقد ميذارن به پاي بچگي و عاشقي يا ميگن مادرش يادش داده و بعدا از سرش ميفته!!!!مهم اينه چرا بعد از اولين سيلي اولين مشت و اولين توهين بازم فرصت ميديم؟با اينكه همه خوب ميدونيم اينجور افراد اصلاح پذير نيستن؟؟

علت این رفتار فشار مالی نیست قطعا.وقاحت و پر رویی اون آدم وحشیه. 

از قدیم هم بوده منتهی اصولا با حرف هایی مثلا : مرده دیگه! حالا عصبی شده دیگه! تو از دفعه بعد نذار کار به کتک کاری برسه! یا نمیشه کاریش کرد قسمتت کرد عصبی بوده یا بساز و بسوز و امکان نگرفتن طلاق و ترسو بودن خانم ها روش پوشیده شده و گرنه یقینا این حجم از وقاحت و گستاخی و دست درازی یه شبه پیش نمیاد و ریشه در فرهنگ و قوانین غلط و فاسد و پوسیده داره

اصل موضوع اينه كه هيچ مشكل مالي يا جسمي و غيره دليل بر تنبيه بدني و كتك كاري نيست!!شايد بعضيا زبون تلخي كنن و بي حوصله بشن ولي من خيليا ميشناسم تو بدترين شرايط هم دست رو زن بلند نكردن!!اين موضوع ريشه رواني داره و اغلب هم بعد ازدواج بروز ميكنه

دلیل از دید یه اقا

نوع تربیت

عصبی بودن شوهر

مشکلات مالی

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
علت این رفتار فشار مالی نیست قطعا.وقاحت و پر رویی اون آدم وحشیه.  از قدیم هم بوده منتهی اصولا ...

مثلا من یادمه ی بار فقط ی یار بابام مامانمو زد اونم چون خیلی عصبی بودد 

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
خيليا متاسفانه اين رفتارهارو در دوران عقد ميذارن به پاي بچگي و عاشقي يا ميگن مادرش يادش داده و بعدا ...

چون معمولا این افراد تو خانواده ، محیط و جامعه سنتی و بسته بزرگ شدن و تو همون جامعه هم ازدواج کردن

نمیدونن حقوق شون چیه.مدام سرکوب شدن ( پدر ...برادر و...)، غالبا سن پایین ازدواج کردن و تحصیلات و در نتیجه شغل و استقلال مالی ندارن، از طرف خانواده حمایت نمیشن و به خاطر عقاید کپک زده طلاق تابو وحشتناکیه! خانواده دختر حاضرن دختر زیر کتک و ...تبدیل به لواشک شه ولی با پا درمیانی تو دعوا و قهر باز برش میگردونن خونه شوهرش، خود دختر انقدرررر تو جامعه مرد سالار خرد شده که اعتماد بنفس و عزت نفس و شجاعت برای مستقل کردن خودش و طلاق نداره! راضی هست کتک بخوره...تحقیر بشه...فحش بخوره اما بمونه و جدا نشه چون براش ترسناکه!!! حتی با اون مرد بخوابه و مجدد حامله هم بشه ( تو همین سایت دیدم که میگم)

و احمقانه ترین حرف ممکن ! به خاطر بچه هام! بچه ای که روحا و جسما تو محیط پر استرس و دعوا و فشار و توهین و تحقیر و خاطرات تلخ و گاها فقره قراره چجوری خوشبخت بشه من نمیدونم !!!!!