2777
2789
عنوان

كتك خوردن از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 25 پست
چون معمولا این افراد تو خانواده ، محیط و جامعه سنتی و بسته بزرگ شدن و تو همون جامعه هم ازدواج کردن ...

بیشتر از اون زحر و تحقیر کتکک خوردن و توعین شنیدن حمایت نشدن از طرف خانواده ها و سادگی خو طرف که از فردا رزلب قرمز میزنه و قرمه سبزی میپزه منو میسوزونه!!!!!!!!بهانه به خاطر بچه ها هم که ترسو بودن اون زن رو میرسونه که نخواسته برای زندگی بهتر خودش و بچش بجنگه و تلاش کنه

دلیل از دید یه اقا نوع تربیت عصبی بودن شوهر مشکلات مالی

عصبی بودن دلیل بر کتک زدن زن نیست!!!شما ببین همون آدم عصبی تو خیابون و محل کارش هم عصبی میشه دست رو دیگران بلند میکنه؟یا فحش میده؟نه نمیکنه چون اونجا کارش گیره و حریف نمیشه ولی زورش به زن بدبختش میرسه که هم جسمی و هم روحی ضعیف تر و لطیف تره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت این رفتار فشار مالی نیست قطعا.وقاحت و پر رویی اون آدم وحشیه.  از قدیم هم بوده منتهی اصولا ...

فقط منظور کتک هم نیست هرنوع آزاری حتی روحی بننباید تحمل بشه!!!مسخره کردن ،توهین به خانواده،فحش های جنسی،حتی رعایت نکرن بهداشت فرذی برای آزار دادن همسر!!!!!!!!!من حتی شنیدم غضی مردا برای تنبیه نیاز جنسی زن رو برآورده نمیکنن و مثلا ماه به ماه لمسش نمیکنن!!!یا بدتر از اون تو رخت خواب وحشیانه رفتار میکنن چون میدونن زن روش نمیشه به کسی این موضوع رو بگه

فقط منظور کتک هم نیست هرنوع آزاری حتی روحی بننباید تحمل بشه!!!مسخره کردن ،توهین به خانواده،فحش های ج ...

عزیزم دقیقا درسته فقط کتک نیست که انواع تحقیر ها هست

من دوستم ازدواج کرد راه دور از اول دعواش کرد که دیگه خانوادت فراموش کن خانواده ت خانواده شوهرته

همیشه باید در خدمت مادرشوهر و خواهرشوهراش باشه حق اعتراض نداره حتی لباس خریدن و پول گرفتنش با اجازه اوناست

فقط ماهی یکی دو بار زنگ میزنه یعنی در این حد اوه خیلی زیاده اگه خواستی بگم

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
عزیزم دقیقا درسته فقط کتک نیست که انواع تحقیر ها هست من دوستم ازدواج کرد راه دور از اول دعواش کرد ک ...

دلم واقعا براي مظلوميت و بي ربوني زناي كشورم ميسوزه!!اين خانم هم راحت كوتاه اومده؟اعتراض نكرده؟؟

دلم واقعا براي مظلوميت و بي ربوني زناي كشورم ميسوزه!!اين خانم هم راحت كوتاه اومده؟اعتراض نكرده؟؟

راحت که نه ولی خب زندگیش داره میکنه به سختی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
راحت که نه ولی خب زندگیش داره میکنه به سختی

اخه اينكه دايم زنداني و در خدمت مردم باشي كه اسمش زندگي نيست!!قصد جدايي يا حل مشكل رو نداره!؟؟؟يه سوالي كه برام پيش اومده اينه كه شوهرش چه صفت خوبي داره كه اين حاضره بخاطرش تحمل كنه!؟؟نه فقط اين خانم همه زنايي مه تحمل ميكنن و دم نميزنن

من احساس ميكنم قديما اين ديوونه بازيا كمتر بود!يا شايدم زنا ابرو داري ميكردن

نخیر قدیما بیشتر بوداما اینیستا و نی نی سایت و ارتباطات ضعیف ببود و خانوما تو جامعه نبوذن،

بنظر من یکی از علت های زدن تربیت غلط و اسیب های روانی تو کودکی هست مثل برخورد ناصحیح با کودک میشه زمانی که اشتباه میکنه یا برخلاف میل خانواده مخصوصا پدر عمل میکنه دست رگ بچه بلند میشه تنبه میشه یا سرش داد میزنن فوحش میدن بجای اینکه کار درست رو به بچه اموزش بدن و از راه منطقی کار غلطش رو جبران کنن واکنش های غلط تو بزرگسالی وقتی که طرفشون مطابق میلشون رفتار نکنه منجر به ضرب و جرح یا واکنش عصبی میشه درواقع تکرار همون واکنشش تو کودکی

لطفا لایکم نکنید ممنونم