2777
2789

امروز رفتم دکتر سونو گرافی واژینال نوشت ,احتمال سقط ,۵۰ ,۵۰ داد ,خیلی درد دارم بدجور لکه بینی دارم گفت قلبشم تشکیل نشده ,سونو برم خونریزیم بیشتر نمیشه ,???لدفا راهنمایی کنید 

لطفا ی ,,,صلوات ,,,مهمونم کنید ,,,, اللهم صل علی محمد وال محمد 

اگر احتمال سقطت بالاست بله ممکنه باعث خونریزی بیشتر بشه ولی اگر در حد هماتوم باشه نه مشکلی پیش نمیاو

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه لکه بینیت شیاف ندادن؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

اخه دکتر گفت نمیتونم تشخیص بدم ,برو سونو واژینال بیا بگم ,۵ روز قبل رفته بودم سونو معمولی گفت مشکوک ب ساک حاملگی بدون زرده و ایجور چیرا 

قلب تو۸ هفتگی تشکیل میشه گلم.نمیشد سونو از رو شکم انجام بدین؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
نه گلم بیشتر نمیشه. سونو واژینال رو چون از نزدیک تر رحمو میتونه ببینه  تشخیص بده میگیرن. اگه قر ...

الان دیگه واقعا ارزوم شده اینکه سقط بشه ,واقعا اینطوری غداب طوری نمیخوام 

قلب تو۸ هفتگی تشکیل میشه گلم.نمیشد سونو از رو شکم انجام بدین؟

دکتر گفت اخرین بار کی پریود شدی گفتم ۲۳ اذر ,گفت اینطوری ک میگی باید قلبش تشکیل میشد ,اما نشده 

عزیزم دوست منم دقیقا شرایط شما رو داشت حدود ۵ هعته تا ۶ هفته بود که دو روز پیش سقط شد

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
دکتر گفت اخرین بار کی پریود شدی گفتم ۲۳ اذر ,گفت اینطوری ک میگی باید قلبش تشکیل میشد ,اما نشده 

گاهی لقاح دیر انجام میشه! ان شاء الله ک نی نیت موندنی بشه گلم اگه هم موندی نشد ان شاء الله سقط راحتی داشته باشی

۶ هفته زوده 

البته واژینال تشخیص میده که خودش دردسر دیگه ای 

بتونی تا ۸ صبر کنی شکمی هم تشخیص داده میشه

برای لکه بینی اگر قرمزه کاملا استراحت مطلق کن خودتو که بیشتر نشه

اگر قهوه ایه هماتومه استراحت کنی تموم میشه و بچه هم امید به خدا می مونه 

نشستن هم مثل ایستادن می مونه 

فقط باید درازکش باشی 

اگر قرمزرنگه که سرپا اصلا نایست