2777
2789
دولتیه

آره عزیزم

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اطفال امیر رضا وفایی هم خوبه اما بغدادی عالی که برای سال دیگه اش اول بهمن وقت داد من بعد پنج ماه تونستم بگیرم به چه بدبختی

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
کجاس ادرسش؟

بیمارستان امام خمینی می شینه فعلا یک ایران تو این رشته

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
ببخشید اینجا سوال میکنم دکتر ارتوپد با مغزو اعصاب یکی نیست درسته؟

عزیزم دکتر ارتوپد مخصوص استخوان و شکستگی و مفصل و این چیزاس. دکتر مغز و اعصاب که نورولوژ هست برای سر درد، آلزایمر، و از این دسته مشکلات هست. جراح مغز و اعصاب هم هست که همه نوروسرژری هست و مربوط میشه به ستون فقرات و جراحی اعصاب و نخاع کع همه با مغز و اعصاب یا نورولوژ اشتباه میگیرن. امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم. 

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
تورو خدا اگه ارتوپد کودکان خوب تو تهران میشناسید به منم بگید

ببین تعداد زیادی از بیمارای دکتر عالمی کودکان هستن برای کوتاهی مادر زادی دست و پا

کجی ها و...

دوست بچه ش دستش مشکل دلشت چندجا برد گفتن فقط جراحی حتی بیمارستان نیکان بستری هم شد شب قبل از عمل تو بیمارستان یک نفر دکتر عالمی رو بش معرفی کرد

فردا بچه رو ترخیص کرد برد 

دکتر عالمی گفت اصلا عمل نمیخواد ۴۰ روز گچ گرفت و روش کار کرد دست بچه درست شد

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
خیلی ببخشید اخه اینجا من تاپیک زدم یه دکتر خوب خواستم چرا سوال های خودتونو توی تاپیک خودتون نمیپرسین

ببین مشکل شما چیه که دکتر گفته جراحی میخواد؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
کجا باید بری ویزیتش چطوره دفترچه قبول میکنه

کلینیک که قبول نکرد اما بیمارستان رفیده هم می شینه که دولتی

به نظرتون کارتون خیلی درسته،من امشب با این همه ناراحتی،از همه جا مونده اومدم تاپیک زدم بعدا یادتون اومده راجع به بچتون سوال کنید خب سخته تاپیک جدا بزنید،این چه اخلاقیه