2777
2789

ازبس فاز منفی دیدم تو این تاپیک ها به ذهنم خورد یه تاپیک از لذت های متاهلی بزنم.... 

بنظرم اگه یه دختر سیاست های خانمانه داشته باشه میتونه بهترین زندگی رو بسازه مشکله خیلی از متاهلا همینه که اصول ندارن متاسفانه... 

هرکی دلش خواست از سیاست وتجربه خانمانه خودش بگه بقیه استفاده کنن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر بلدم حوصله تایپ ندارم.. فقط بگم

اووووول از همه زن باید ب خودش ارزش بده بعد شوهر و بچش... هروقت خودتو اولویت بزاری همه هم به این باور میرسن ک باارزشی... حرفی میزنین پاش وایستین تا مردتون بفهمه شوخی ندارین..... اگه اون سرتون همش داد میزنه یکبار شما بدتر سرش داد بزنین تا جا بیفته... اگه دست بزن داره مقصر خودتونید ک اجازه تکرارشودادین

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

من مجردم ولی از تاپیکا ب این نتیجه رسیدم تا ابد مجردم بمونم 😐😐😐

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...