2777
2789

امشب رفتیم ام ار ای را نشون دکتر دادیم گفته دیسک کمر شدید صد در صد جراحی باید بشه گفتم یعنی چی؟گفت اگه جراحی نشه قطع نخاع میشه ،چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

وای خدا چقد زیاد شده همسر منم دوتا از دیسکاش پاره شده گفتن باید عمل بشه فعلا که نکرده

ببخشید علامش چی بود از کجا فهمیدید دیسک کمر داره 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط جراحی اگه اطرافیان گفتن برد اب درمانی و ....اصلا قبول نکنید ممکنه بعد یه مدت به شکل موقت خوب بشه اما مجدد دردش شروع میشه چون دیسک زده بیرون دیگه باید جراحی بشه روز به روز هم بدتر میشه اگه نری و هزینه هاتونم بیشتر شوهر خواهرم پارسال اینجوری شد نرفت عمل کنه رفت استخر و ....دردش اروم شد هر چی گفتیم نرفت عمل الان چهار دست و پا راه میره منتظر عمل بشه هزینه عملش هم دو برابر شد زمان بهبودیش هم بیشتر شد

دو تا؟ اگه عمل نکنه چی،اخه جوون هستن

بله دوتا گفتن باید عمل بشه دور از جونش گفتن اگه عمل نکنه از پا فلج میشه زبونم لال .ولی عمل نمیکنه کارش سنگینه اگه عمل کنه بازم بهش اسیب میرسه .

خانم ها هر روزی که تاخیر بیفته تو جراحی بدتر میشه و احتمال بهبودشون کمتر به حرف مردم گوش نکنید که من عمل کردم بدتر شدم چون اونا دیر عمل کردن دیسک وقتی میزنه بیرون این که جا نمیفته خودش باید جراحی کنن هر چی بیشتر بزنه بیرون احتمال صدمه به نخاع بیشتر هست