2777
2789
عنوان

بارداری

122 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

به نظرتون دلدرد و کمردرد خفیف تو بارداری طبیعیه؟من دانشجوام ، ساختمون دانشکدمونم دو طبقه پله میخوره، من امروز بعد یه ماه رفتم دانشگاه ، سر کلاس کمرم اذیت میشد

برگشتنی هم یکم دلم‌ کمرم درد گرفت که اومدم خونه استراحت کردم بهتر شد

دکترمم هیچی نمیگه فقط میگه مراقب باش،

چون سرویکسم ۳۱ بود هفته پیش خیلی نگرانم

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

آره گلم خفیفش طبیعیه .با راه رفتن بیشتر میشه دردش

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون هورمون ریلکسین آزاد میشه دیگه کمر شل میشه .مراقب باش .حرکت های سریع انجام نده 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
سلام عزيزم  اساسا پله تو بارداري زياد خوب نيست يه كاري كن چند پله برو يكم استراحت كن دوباره برو ...

آره وسط پله ها استاپ میکنم ، تند نمیرم

آره همش حس میکردم میخوام پریود شم طبیعیه ینی؟

آره ولی اگر دردش زیاد بشه و با استراحت خوب نشه مراجعه کن .حتما سعی کن پله رو به پهلو بالا و پایین بری .مثلا صورتت ب سمت دیوار .اکی؟

وقتی پله میری اگه زیاد باشه به باز شدن دهانه رحم کمک میکنه.به خاطر همین ماه های آخر توصیه میشه

آره ولی اگر دردش زیاد بشه و با استراحت خوب نشه مراجعه کن .حتما سعی کن پله رو به پهلو بالا و پایین بر ...

حتما همینکارو میکنم، مرسی عزیزم

حتما همینکارو میکنم، مرسی عزیزم

فدات من کلینیک میرفتم کلاس بارداری.خیلی نکات خوبی میگفتن که فکرشم نمیکردیم .مثلا

قدم های کوتاه بردار و هرگز نپر.

خم نشو اگه چیز رو زمین خاستی برداری با انگشت پات بردار از پشت بده به دستت

به شدت نخند

تو خوردن هیچ چیز افراط نکن مثل هندوانه 

نفس عمیق چند بار در روز

لاک و رژ ممنوع  برای اکسیژن رسانی به جنین .

رنگ ناخون اهمیت داره .مثلا اگه کبود بشه و لاک روش باشه نمیفهمی وو و