2777
2789
عنوان

مامانای باردار دوقلویی

270 بازدید | 12 پست

سلام به همگی میشه لطفا بگین کی فهمیدید دوقلو دارین تو کدوم سونو مشخص شد واژینال یا شکمی واینکه دوکیسه اب جدا بودن یا یه دونه کیسه آب واینکه جفتاشون جدا بود یا یه جفتی بودن وهمسان میگن انگار یه جفتی رو دیر میفهمه سونو درسته؟میشه تجربیاتتونا بگین ممنون

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من ٥ هفته مشخص شد  دو كيسه جدا و جفت جدا يه دختر يه پسر هزارماشاالله

عزیززم آخی خدا حفظشون کنه😍هر دوتاشونا همزمان تویه سونوگرافی دیده شدن یا نه؟هرودوشون ساک هاشون هفته و روزشون مثله هم بود؟؟؟

تو سونو واژينال هفته پنجم دو تا ساك ديده شز 

منم دوتا ساک دیدن ولی تویکی جنین هست تویکی نیست میخوام بدونم مطمعن باشم که تواون یکی نی نی نیست وپوچه؟؟؟

وای فرض کن برم دکتر بگه عه اون یکی رو ندیدیم دو تا بچه تو شکمته منم که از ذوق بمیرم😂😂😂

عزیزم 😂😂😂😂

نه يكيش يه روز بزرگتره تو سونو مرسي فدات شم

روزي كه فهميدم باردارم رفتم ازمايش عدد بتام عجيب بالا بود دكترم شك كرد گفت با خارج رحميه يا چندقلو

سونو واژينال كرد گفت دو تا ساك ديده ميشه

دو هفته بعدش رفتم دو تاشون الحمدلله قلبشون ميزد 

و بعد هم سونو ان تي رفتم گفت يه دختر يه پسر 

خدارو شكر صدهزار بار
نه يكيش يه روز بزرگتره تو سونو مرسي فدات شم روزي كه فهميدم باردارم رفتم ازمايش عدد بتام عجيب بالا ب ...

از من یه ساکم ۶هفته ۶ روز به قطر۱۸میلی که جنین توش هست وساک دوم بدون جنین و ۶ هفته ۴روزشه وقطر۱۷ میلی میخوام بدونم یعنی صد درصد مطمعن باشم جنین توش نیست اخه یه جا یه خانومی دوقلو داشت نوشته بود هفته ۱۳فهمیدن تو سونو با اینکه یه باردیگه ام سونو داده بوده و نفهمیدن چون دوقلوهاش همسان بودن ویه جفت داشتن و دوکیسه جدا