سلام به همه بخصوص اونایی که فعلا نینی دارنشدن . خواهرا من ده سال معالجه کردم آخرشم نشد اینقدر داغون بودم که .... زنداداشم ودخترداییم حامله شدن فقط من موندم و این درد خلاصه اززندگیم فقط غم و غصه خوردم بیماری اعصاب بستری شدم واقعا اعصابم بهم ریخت هیچی هیچی اززندگیم نفهمیدم بخاطر مسیحی بودن بهزیستی هم به ما بچه نداد ناامید از همه جا چشمم هیچ قشنگی تو دنیارو نمیدیدتا اینکه یه نوزادو از یه خانواده از همون بیمارستان به فرزندی گرفتیم باپارتی بازی شناسنامه گرفتیم و آوردیمش خونه . خداروشکر ولی ترس ازدست دادنش واینکه خانوادش پشیمون بشن باز منو از پاانداخت نتونستم مادرخوبی باشم از ترسم بادل خوش نشد بغلش کنم یعنی گفتم ازدستم میره پسرم. تا به خودم اومدم ۴۲ساله شدم و پسرم ۷ سالشه کلاس اوله تازه به خودم اومدم دیدم زندگیم با بیماری گذشت شوهرم سرد شده ازم دیگه دوستم نداره بخاطر ایمان پسرم زندگی میکنه باهام بارها گفته بهم . ایمانم خیلییییی بازیگوشه امانمو بریده
تروخدا قدر جوونیتونوبدونید بخدا بچه همه زندگی نیست لذت زندگیتونو ببرین این برای من بزرگترین تجربس من ازاسترس تواین ۷ سال ۴۰ کیلو اضافه وزن دارم زشت و چاق و زندگیم رفت پای یه آرزوی بیخود
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شکر خدا که یه کوچولو یرتون اومد . متاسفم که بهزیستی به دلیل اختلاف دین بهتون بچه نداده .اگر نگران پشیمون شدن والدین اون کوچولو (ایمان) هستید .میتنستید توی دفتر اسناد رسمی این مشکل رو رفع کنید .ایرادی نیست حتما از وجود فرزندتون لذت ببرید . حیفه حالا که خدا بهتون محبت کرده در ناراحتی و نگرانی از این لحظات زیبا لذت نبرید .
اما بازیگوشی کوچولو ها .جزء خصوصیت و اقتضای سنشون هست .شاید به ظاهر خسته بشید ولی با کمی چشم پوشی و تدبیر میتونید از بزرگ شدن فرزندوتن لذت ببرید.تا همسرتون هم نسبت به شما سرد نشه .