2777
2789
عنوان

میاد نظر بدید یا دوباره بزنم تو گوش خواهرشوهرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 30 پست
بزن تو گوش خواهرشوهرت خخخ .به نظرم چون بچه توی رشد از دکتر بپرس که یموقع یه اشتباهی نکنی&n ...

شب میخام برم خونشون.تا درو باز کرد میخابونم زیر گوشش بقیش با شما  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه؟؟ تلفظش چیه؟؟؟لاتین مینویسی تلفظشو بدونم.اون برای وزن گیری خوبه؟ من براش سرلاک گندم گرفتم ول ...

saviq

من توی ابگوشت.خوراک لوبیا.سوپ.اش.و اینجور غذاها 1قاشق میریزم.پسر من اینجوری میخوره

تو نت بزن چطوری مصرفشو ببین.

من از عطاری گرفتم

من همین یه دونه ام!

اشتها داره اصلا?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مثلا مغزیجات حتی سبزیجات آب قلم و ماهیچه اینا مقوی اند سیب زمینی دوس داره؟ چاق میکنه 

سیب زمینی فقط سرخ کرده میخوره.چشم .بهش میدم.مرسی گلم از راهنماییت

نه متاسفانه .مشکل معده داره.الان امپرازول میخوره یکم بهتر شده اشتهاش.منم میخام حالا که یکم اشتهاش با ...

خب اول اینکه بهش وقت بده،،،دوم نمیشه بهش شربت زینک بدی?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔