2777
2789
عنوان

شوهرم دیگ منو نمیخاد گف فقط طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4772 بازدید | 226 پست
غیر منطقیع میگ دیگ انقد تفاهم نداریم  دعوا کردیم خسته شدم،  ولی میگ  دوستدارم  ...

چند سالشه؟ چه حرف احمقانه ای زده.مگه برای این چیزا ادم جدا میشه.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هشتاد ملیون گرفتم البته با طلاهام انقدمیشه دوسال تو عقدبودم باکره ام اون هشتاد تارم گزفتم فقط وفقط ...

من بخشیدم البته زبونی ....حق طلاق گرفتم ولی هنوز وسایلامو نیاوردم 😒😒

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
چقد قوی ای اخه من هنوزم دوسش دارم

منم داشتمم منم وابسته بودم بشدددت ولی فقط کثافط کاریاش ارومم میکنه و واقعا ازش متنفر میشم میدونم چن وقته دیگه کلا فراموش میکنم فراموش منطورم اینکه برام محو میشه امروز رفتم گواهینامه ثبنام کردم برا رانندگی ی ماشینم میخام بخرم  و دانشگاه ک دارم میخونم 22سالمه من

جالبه برام

من با اینکه ازدواجم عاشقانه بود اصلا به اینکه خونمو چطور بچینم و تو لباس عروس چه جوری میشم و .... فکر نمیکردم، فقط به با هم بودنمون فکر میکردم

اگه واقعا میبینی دوستت نداره، جدا شو 

به خدا توکل کن، شاید زندگی بهتری در انتظارت باشه

الاهی بمیرم . واقعا وحشتناکه دوسشم داشته باشی ولی اون نخوادت. خدا به دلت صبر بده ایشالا یه آدم خییییلی خوبی بیاد تو زندگیت که وجودتو غرق خوشبحتی کنه 

🌸❤🌸دخترم آیندم با تو دیدنیه🌸❤🌸
یعنی از ازدواج تصورتون فقط تاج و تور و آرایش و دکوراسیون خونه بود؟؟؟؟چند سالتونه؟؟؟

ن خ تصورات دیگم  داشتم 

ولی نزدیک عروسی بودم همه چی بهم خورد

لباسمم اماده شده

جیگرم خونه

هیشکس درکم نمیکنه

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟