2777
2789
منظورتون ازمایششه ؟ ازمایش رو ۱۶ هفته رفتم  18 هم سونو

این سونو وازمایش رو تویه 1روزنوشته اول بایدبرم سونوبعدباجواب سونوبرم ازمایش

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

من۱۹هفته تموم رفتم .۲۰هفته گفته بود برو اما چون درد داشتم یه هفته زودتر رفتم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۱۹هفته تموم رفتم .۲۰هفته گفته بود برو اما چون درد داشتم یه هفته زودتر رفتم

اخه من نمیدونم یعنی این غربالگری دومه چون سونواونی ک گفتم نوشته طول سرویکس وسونوحاملگی ولی ازمایشش نوشته الفافیتوپروتین

سونوى آنومالى رو بايد ١٨ هفته به بعد برى  الكى واسه درد سونو نرو. اكثر دردا توى باردارى طبي ...

اخه اصلانگف این انومالی بعداین بایدبرم انومالی

اخه اصلانگف این انومالی بعداین بایدبرم انومالی

شايد دليل ديگه داشته كه با آزمايش واست سونو نوشته

چون آنومالى تو ١٨ هفته تا ٢٢ هفته انجام ميشه  

ولى آزمايشگاه ممكنه زودتر از زمانى كه دكتر زده قبول نكنه نسخه ت رو  

شايد دليل ديگه داشته كه با آزمايش واست سونو نوشته چون آنومالى تو ١٨ هفته تا ٢٢ هفته انجام ميشه & ...

الان هم سونو هم ازمایشموزده 17بهمن یعنی پس فردا ک میشم16هفته و5روز گفتم انومالی هستش گف ن اون بعداینه تو18.19هفته

شايد دليل ديگه داشته كه با آزمايش واست سونو نوشته چون آنومالى تو ١٨ هفته تا ٢٢ هفته انجام ميشه & ...

اخه من هرکیودیدم تو3ماهونیم4ماه جنسیتشونشون داده ولی من 11هفته رفتم سونوهمونه

الان هم سونو هم ازمایشموزده 17بهمن یعنی پس فردا ک میشم16هفته و5روز گفتم انومالی هستش گف ن اون بعداین ...

خب پس حتما دليل ديگه داشته كه واست با آزمايش سونو نوشته عزيزم 

توى اين سونو جنسيت رو هم بهت ميتونه بگه