من امپول Hmg زدم رفتم دکتر گف دوتا تخمک ۲۰/۵ داری امپول hgc نوشت زدم ۲۵ ماه گفته بی بی بزن ببینم خدا چی میخواد گف ۱۴ روز بعد نزدیکی اون روز ک hgc زدی بی بی نشون میده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه با دارو میومده سری قبل خودش اومد ولی دقیق 35روز کشید
پری من همشه نامنظم بوده.
اولا سوم دبیرستان بودم پری شدم
بعد تقریبا فصلی یکبار میومد. پروژسترون میخوردم خوب میشد میومد . دارو قطع میکردم چندماه منظم میومد دوباره دیر میومد. اما بعد ازدواجم هر ماه میاد ولی با تاخیر
مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
منم دوبار زدم فولیکولم خوب بود نگرفت دیگه دکتر نرفتم...سپردم به خدا اون بهم نی نی بده... مطمعنم میده..... شاید این ماه....
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍