الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم امروز موعدم بود ماه اول اقدام بودم دیروز پریود شدم.حالم خیلی بده مردم بس گریه کردم😔
عزیزم منم 8 و 15 آذر اقدام داشتم و 18 هم موعود پری بود ولی نیومد تا دیروز 25 روز عقب انداختم منم ماه اول اقدام بودم ولی گریه نکردم گریه نکن عزیزجون امیدتو از دست نده با گریه ک چیزی درس نمیشه انشاالله ماه آینده هردوتامون بارداریم
۲۰ سالمه.۷ ماهه ازدواج کردم.پس میشه ماه دوم بیشتر امید داشته باشم؟اخه فکر میکردم بار اول حتما باردار ...
منم خیلی امید داشتم ک باردارم ولی نبود حتی برا نی نی هم ی لباس دوختم ولی خب نبود البته من زیاد جدی اقدام نکردم یعنی بعد اقدام 30 ثانیه بعد میرفتم دسشویی خودمو میشستم نمیدونستم ک باید دراز بکشم و بالشت بزارم زیر کمرم زود میرفتم دسشویی😤😥 انشاالله ماه آینده باردار میشیم ب امید خدااااااااااا