2777
2789

سلام

خانما من از دیروز عصری توی سینه ی راستم درد خفیفی دارم.

دوازدهم بی بی ذاشتم منفی بود.

امروز همش میخوام بزارم ولی میترسم دوباره منفی باشه.

شما چن روز بعد از موعد بی بی چک میزنین؟

ایشالا اگه باردار بودیم تا آخر راه بیاین باهم باشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز موعدم بود ماه اول اقدام بودم دیروز پریود شدم.حالم خیلی بده مردم بس گریه کردم😔

عزیزمممم

هنوز یه ماهه اقدامی.قرار نیست که همه ماه اول باردار شن که.

شانس بارداری هر ماه توی یه زن و مرد سالم فقط ۲۵درصده.

کسایی هستن چهار ساله اقدامن.

روحیتو نباز اصلا.

ایشالا زوده زود باردار شی.

عزیزمممم هنوز یه ماهه اقدامی.قرار نیست که همه ماه اول باردار شن که. شانس بارداری هر ماه توی یه زن ...

مرسی عزیزم😍

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
با این انرژی منفی که تو داری میری جلو دیگه هیچی نگم بهتره.

اخه هی الکی به خودم امید دادم این ماه آخرشم خورد تو ذوقم

منم الان بی بی گذاشتم منفی بود. ایشالا ماه بعد. نگرانی نداره که. هرچند منم به اینماه خیلی امیدوار ...

دیگه تصمیم دارم الکی امیدوار نباشم.بیخیال باشم تاخودش بیاد

منم امروز موعدم بود ماه اول اقدام بودم دیروز پریود شدم.حالم خیلی بده مردم بس گریه کردم😔

عزیزم منم 8 و 15 آذر اقدام داشتم و 18 هم موعود پری بود ولی نیومد تا دیروز 25 روز عقب انداختم منم ماه اول اقدام بودم ولی گریه نکردم گریه نکن عزیزجون امیدتو از دست نده با گریه ک چیزی درس نمیشه انشاالله ماه آینده هردوتامون بارداریم

عزیزجون چند سالته؟ چند وقته ک ازدواج کردی؟

عزیزم منم 8 و 15 آذر اقدام داشتم و 18 هم موعود پری بود ولی نیومد تا دیروز 25 روز عقب انداختم منم ماه ...

۲۰ سالمه.۷ ماهه ازدواج کردم.پس میشه ماه دوم بیشتر امید داشته باشم؟اخه فکر میکردم بار اول حتما باردار میشم

۲۰ سالمه.۷ ماهه ازدواج کردم.پس میشه ماه دوم بیشتر امید داشته باشم؟اخه فکر میکردم بار اول حتما باردار ...

منم خیلی امید داشتم ک باردارم ولی نبود حتی برا نی نی هم ی لباس دوختم ولی خب نبود البته من زیاد جدی اقدام نکردم یعنی بعد اقدام 30 ثانیه بعد میرفتم دسشویی خودمو میشستم نمیدونستم ک باید دراز بکشم و بالشت بزارم زیر کمرم زود میرفتم دسشویی😤😥 انشاالله ماه آینده باردار میشیم ب امید خدااااااااااا

منم خیلی امید داشتم ک باردارم ولی نبود حتی برا نی نی هم ی لباس دوختم ولی خب نبود البته من زیاد جدی ا ...

ان شاءالله.خبر بارداریمونو بدیم😍