2777
2789
عنوان

شاید...

223 بازدید | 15 پست

شايد فكر كنيد يه عكس معمولى از دوران جنگ باشه،ولى متن زير رو بخونيد تا با ماجراى اين عكس اشنا بشید

ماجرای عکس:

ترکش خمپاره پیشونیش رو چاک داده بود

ازش پرسیدم :چه حرفی برای مردم داری

با لبخند گفت: از مردم کشورم میخوام وقتی برای خط کمپوت میفرستن، 

عکس روی کمپوت ها رو نکنن!!

گفتم داره ضبط میشه برادر یه حرف بهتری بگو

با همون طنازی گفت:

اخه نمیدونی سه بار بهم رب گوجه افتاده ...!!

+شرم بركسانى كه با اختلاس هاشون خون همچين ادمايى رو پايمال كردن!

https://t.me/joinchat/AAAAAD8Cbr0d_ghakhWaDQ

ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته          گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن    ب همین سادگی مثبت فکر کنیم    با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین

چه خوش شانس بوده 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی داره؟پول بریزن ب پاشون..اما از سهمیه علمی و دانشگاه ها مایه نذارن...همین احمقا میشن دکتر جون ...

احمق چیه 

درست نیست اینجوری بگیا

مطمئنا اگه کسی تلاش نکنه و تنبلی کنه ،همون دانشگاه

هم نمیتونه ادامه بده و اونجا توش میمونه

احمق چیه  درست نیست اینجوری بگیا مطمئنا اگه کسی تلاش نکنه و تنبلی کنه ،همون دانشگاه هم نمیتو ...

عزیزم کسی ک با رتبه 50هزار میره پزشکی تهران میخونه احمق نیس؟!...از نظر من احمقه

نخیر از این خبرا نیس..اونجا هم هرطور هس میکشوننشون بالا..نصف دوستای من با همین سهمیه ها دارن همین دانشگاه ها میخونن.ازخودم حرف در نمیارم

من ک ب خاطر سهمیه هایی ک با ناعدالتی تمام میدن ب بچه های شهیدا  و جانبازا،کلا ب طرز شدیدی از هم ...

😊 عزیزم اگه خودتو بزاری جاشون بیزار نمیشی 

مادر من فقط 15سالش بود کهرپدرش شهید شد نتونست درس بخونه 

پدر نداشتن سخته درکشم سخته هرکسیم نمیتونه

ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته          گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن    ب همین سادگی مثبت فکر کنیم    با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین
عزیزم کسی ک با رتبه 50هزار میره پزشکی تهران میخونه احمق نیس؟!...از نظر من احمقه نخیر از این خبرا نی ...

نمیگم از خودت حرف درمیاری گلم

میگم اینجوریا هم که میگی نیست،بالاخره تا درس نخونن و پشتکاری نداشته باشن که به جایی نمیرسن

اگر این وسط کسی هم کم کاری کنه و به هوای امتیاز پیش بره ،حق شما رو ضایع کرده و حق الناس گردنشه

😊 عزیزم اگه خودتو بزاری جاشون بیزار نمیشی  مادر من فقط 15سالش بود کهرپدرش شهید شد نتونست درس ...

خب پول بریزن ب پاشون

دادن سهمیه علمی ب کسی ک حقش نیس،عین ناعدالتیه  و آدمو بیزارمیکنه!!

فقط کسایی ک خودشون از این سهمیه های مزخرف استفاده میکنن درکشون میکنن

احمق چیه  درست نیست اینجوری بگیا مطمئنا اگه کسی تلاش نکنه و تنبلی کنه ،همون دانشگاه هم نمیتو ...

ولشون کن بعضیا درک که ندارن هیچ طلبکارم هستن