2777
2789
عنوان

اب دور بچه

103 بازدید | 4 پست

هفته ی 31هستم سونو دادم 11بود دکتر گفت اب بیشتر بخور  سونوتم باید دو هفته دیگه تکرار کنیم یه وقت کم نشه  خیلی مایعات میخورم که. تزکیدم روزی سه بطری،اب میخورم  شما هفته 31یا،32چند بود ؟

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم

من اخرین سونوم شانزده هفته بود نرفتم میخوام هفته بعد که میشم سی و پنج هفته تمام برم

روزی پسری مادر خود را در کوه رها کرد تا گرگ او را بخورد خداوند به حصرت موسی امر کرد که یا موسی به فلان کوه برو و مهر مادری را تماشا کن حضرت موسی رفت و دید پیرزن با تمام وجود التماس خدا میکند که خدایا من عمر خود را کرده ام در راه بازگشت فرزندم را از گرگ در امان دار در ان زمان باز خداوند به حضرت موسی گفت دیدی بدان من از مادر هم برا شما مهربان ترم و مهر من از مهر مادری هم فرا تر است خدای مهربان تر از مادر به حق بزرگیت یاریمان کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی من همه اش احساس میکنم بیچه تم رود دنیا میاد کسی مثل من هست همجین حسی داشته باشه احساس میکنم دارم منفجر میشم از جام نمیتونم بلند بشم همه جام درد میکنه 

روزی پسری مادر خود را در کوه رها کرد تا گرگ او را بخورد خداوند به حصرت موسی امر کرد که یا موسی به فلان کوه برو و مهر مادری را تماشا کن حضرت موسی رفت و دید پیرزن با تمام وجود التماس خدا میکند که خدایا من عمر خود را کرده ام در راه بازگشت فرزندم را از گرگ در امان دار در ان زمان باز خداوند به حضرت موسی گفت دیدی بدان من از مادر هم برا شما مهربان ترم و مهر من از مهر مادری هم فرا تر است خدای مهربان تر از مادر به حق بزرگیت یاریمان کن.

من هفته 28 ،،،ابش 13 بود 

هفته 31 رفتم شده بود 12

گف اب زیاد بخور 

ولی نگف تکرار کن سونو رو 

گفتم ابش خیلی کمه مگه ؟گف ن ولی ابم زیاد بخور 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐