یه سوال داشتم.. من الان مجردم ولی احساس میکنم برای رابطه ی جن سی سردم یعنی جوریم ک هفته ای یبار هم ب زور بخام بوس و بغل رو مشکلی ندارم ولی رابطه کامل رو نمیخام زیاد .. واین خیلی ناراحتم میکنه میترسم با کسی ازدواج کنم و نتونه با این جور بودن من کنار بیاد .. من خودمم دوس دارم گرم باشم به نظرتون راهی هست ؟! و اینکه مدادم فکر میکنم کسی که ادمو دوس داشته باشه ازش رابطه نمیخادو کسی که زیاد رابطه بخاد یعنی خود باطن ادم و دوس نداره .. چمیدونم از این حرفا....کسی هست قبل ازدواج مثل من باشه ولی بعدا گرم شده باشه؟!..
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
واقعاااا؟! اخه خیلی وقتا با خودم فکر میکنم اصلا ازدواج نکنم چون میترسم شوهرم بخاطر این چیزا اذیتم کنه
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
تا ازدواج نکنی نمیتونی به طور قطع بگی خوشت میاد یانه. درمورد رابطه هم اتفاقا برعکس هرچه علاقه بیشتر ...
جدی؟؟؟!!
خیلی از این چیزا میترسم.. اخه خیلی ها رو دیدم از نزدیک که شر همین مسله زندگیشون خیلی سخته و بد شده میترسم منم مثل اونا باشم