2777
2789

بچه خا من روز نهم تاخير پريودم بتام ٣٥٢ برد.روند پيشرفتش طبيعي بود و هر ٤٨ ساعت دوبرابر ميشد.ديروز رفتم سونو واژينال و گفت هفته ٤ هستم و ساك حاملگي و زرده تشكيل شده و اندازه ساك ٨ ميل هست ولي گفت الان جنين نيست و دو هفته ديگه براي سونو برم.ممكنه با وجود تسكيل زرده و ساك بارداري ناموفقي بشه يا پوچ باشع؟نگرانم .اين دو هفته دق ميده ادمو .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بچت دختره مثل من 

دیر لقاح اتفاق افتاده 

حاضرم شرط ببندم 

اونایی که بچشون پسره و بتاشون کمه توو همون حولو حوشه موعد پریودشون عدد بتاشون اینه نه مثل منو شما با این همه تاخیر 

صدرصد دختره 

بله من با سه روز تاخیر منفیه ۱۰ 

دوروز بعد ۱۶ 

چند روز بعد ۳۰۷ فک کنم

و بازم چندروز بعد ۱۹۴۰ 

توو تاپیکام هست دقیقققق

الان یادم نمیاد 😅 

مبارکه دخملت

این چیزا هیییییچ ربطی نداره نه شما درست میگی نه اونایی که میگن پسره جنسیت به بتا هیچ ربطی نداره

حرف شما درسته منم اصلا اعتقاد ندارم به این چیزا 

ولی یه نفرو  با جواب ازمایشش اینجا بیار که با ۹ روز تاخیر (لقاح دیر) با تاخیر زیاد عدد بتاش کم باشه و بچش پسر باشه