2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

198 بازدید | 29 پست

سلام.برادرشوهرم میخواد بره سربازی.بنظرتون دعوتش کنم که بیاد یک شب اینجا دورهم باشیم با خانوادش(کلا ۶نفرن)؟

راستش اوضاع یکم خرابه‌.بنظرتون با این‌وجود بازم پلو مرغ و قرمه سبزی بدم یا یک غذای متفاوت؟

من خودم نظرم اینه که سوپ و یک نوع خاصی از کوکو بدم‌.کیک هم درست کنم.بنظرتون ضایعه؟

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوت‌کن خودمونی هستین مشکلی نیست ولی اگه میتونی مثلا لازانیا درست کنی قشنگ تره

متاسفانه بلد نیستم

دلم میخواست پیراشکی درست کنم ک اونم با قورمه سبزی و مرغ یکسان درمیاد

اخه خجالت میکشم بگن تو دلشون بعد ۶ماه رفتیم خونه پسرمون زنش کوکو درست کرد😣

همینایی ک تو تاپیک گفتی بهشون بگو

مطمئن باش نیت خوب و حس پاکتو میگیرن

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

کشک بادمجون هم برای پیش غذا خوبه، از این تارت های آماده شور بگیر تو هر کدوم یه قاشق کشک بادمجون بریز و روشون رو با برگ نعنا تزیین کن

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

تو اینترنت بزن کوکو سبزی رولی ببین چقد خوشگل و شیک و آسونه

رول سالاد الویه هم خوبه، نون باگت رو کامل باز کن الویه رو بریز داخلش صاف کن و مثل رولت بپیچ و برش بزن، خیلی خوب میشه من درست میکنم

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
تو اینترنت بزن کوکو سبزی رولی ببین چقد خوشگل و شیک و آسونه رول سالاد الویه هم خوبه، نون باگت رو کام ...

اره سالاد الویه هم جالبه

من میخواستم کوکو لوبیا سبز درست کنم‌.مزه جالبی داره.ولی اونا تاحالا نخوردن.میترسم خوششون نیاد.