2777
2789

سلام دوست جونا. من دو سال و نیم هست که اقدام کردم. تنبلی تخمدان دارم و اخیرا مادرم که فوت شد منم چند ماهی بر اثر شوک پریود نشدم. اول دی عکس رنگی دادم که چقدررررر هم دردناک بود. ولی خدا رو شکر لوله هام سالم بودن. 6 بهمن باید پریود میشدم که تا هشتم یبار لک خیییییلی کمرنگ دیدم ولی 8 بهمن به مدت 5 روز لخته خون میومد. مثلا تو این 5 روز کلا 4 تا نوار عوض کردم اونم خییییلی کم لخته قهوه ای تیره. حالا الانم که پاک شدم جفت کشاله رون پام گرفته. خیلی کلافه ام. دیگه دارم سکته میکنم. 

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

زنداداش منم داشت..البته اسپرم برادرمم ضعیف بود..

تنبلی تخمدان باعث اختلالات قاعدگی میشه..دکتر به زن داداشم مدروکسی پروژسترون داده بود با یه قرص دیگه..اون پریوداشو مرتب کرد.بعدشم حامله شد..نگران نباش گلم..

خدا مادرتم بیامرزه

زنداداش منم داشت..البته اسپرم برادرمم ضعیف بود.. تنبلی تخمدان باعث اختلالات قاعدگی میشه..دکتر به زن ...

مرسی قربونت بشم. توکل بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرخودمم تخمدانش تنبل بود..میگفت سه سال بود بچه دار نمیشدیم..بالاخره دکتر رفت و بچه دار شد..منم هفت ماهه ازدواج کردم..هنوز بچه دار نشدم..میدونم پرسشای زنای فامیل ادمو ناراحت میکنه ولی ولشون کن..بچه دار هم میشی..والله بچه هم دردسرای خودشو داره..خیلیا چهارساله خودشون نزاشتن بچه دار شن..مشکل توهم قابل حله..مرتب برو پیش متخصص زنان..نه این ماما ها که هیچی بخدا حالیشون نیس

مادرخودمم تخمدانش تنبل بود..میگفت سه سال بود بچه دار نمیشدیم..بالاخره دکتر رفت و بچه دار شد..منم هفت ...

آره حرف مردم که تمومی نداره ولی منم کسی نیستم ب حرف اهمیت بدم بابا. کار خود من درمانی هست و بیوتی تراپ هستم با همه دکتری توی بیمارستان از نزدیک همکاری کردم واقعا دکتر های بیسوادی داریم، اینو منی که از نزدیک باهاشون همکارم میگم. به چشم خیلی چیزای وحشتناک دیدم ازشون. چه برسه به ماما.... توکل بخدا انشالله هر وقت زمانش بود خدا بچه ی سالم نصیب همه کنه.