2777
2789
عنوان

چی فکر میکردم چی شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 41 پست

من خودم همیشه تصور میکردم چندین مدرک فوق لیسانس و دکترا دارم در رشته های مختلف ،الانم با اینکه مهندسی کامپبوتر خوندم ولی به پزشکی و روانشناسی و جامعه شناسی هم علاقه دارم و نمیدونم کدومو ادامه بدم و از کجا شروع کنم و همینطور دوس دارم به زبانهای آلمانی وفرانسوی و انگلیسی مسلط باشم درست عین بچگی هام البته در شرف رسیدنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زد الهی دستش خورد بشه😡حتی اگرم تقصیر کار تو بودی و خطای خیلی بزرگی هم کردی اون غلط کرده زده بیش ...

آره زد آخرشم من تقصیر کار شدم. آخرش گفتن تو نباید چیزی میگفتی

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍

من تصورم این بود بایه فرد تحصیل کرده قد بلند با اخلاق با ایمان پولدار ازدواج میکنم که میگه تو بهترین زن دنیایی و همه میگن دختره چه شانسی داره شاید باورتون نشه ولی همشون مو به مو اتفاق افتاده

غلط کرده هر کی اینو کفته😠کی گفت

دعوا کرد منم برای اولین بار تو روش وایسادم یه سیلی نوش جان کردم حالا نمیدونم دستم کجا خورده مچش درد میکنه اما خب من اینجور چیزارو تو تصوراتم‌نداشتم اصلا. همیشه میگفتم‌واسه فیلماس 

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
دعوا کرد منم برای اولین بار تو روش وایسادم یه سیلی نوش جان کردم حالا نمیدونم دستم کجا خورده مچش درد ...

یه سیلی؟😕خداییش یکی مثل اجداد من عموهای بابام شوهرت بود چی میگفتی😂یکیشون انقدر زن حاملشو زده بود با افسار خر و زنجیر سقط کرده بود و درجا مرده بود😐به قول ننه بزرگم کتکم کتکای شوهرای ما نه شوهرای الان برای فیس یه چک میزنن بعد زنه میره طلاق میگیره😂

برا خنده گفتم خداییش علط کرده زده اون من بودم منم میزدم بهش اونم به جای یه سیلی دوتا سیلی

و دیگر هیچ...

من به هرچی فکر میکردم رسیدم ,شاید باورتون نشه... فکرمیکردم عاشق میشم و باعشقم عروسی میکنم مثل فیلما ...

برای ما هم دعا کن عزیزم

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘