2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست

این قضیه اولا ربطی به خواهر شوهر و تربیت داشتن بچه ت   ربطی نداره بچه ها تو این سن اینطورین 

دوما پسر خواهر شوهر وسیلشه دوست نداره بده حقش دعوا و توبیخ نیست اون اگه دیروز به حرف شما راضی شده فقط به خاطر رودروایسی بوده و دوست داشتن شما وگرنه عمرا امروز قایمش میکرد

سوما من خودم پسر خاله دوسال و دوماه دارم هر جا بره چیزی بخواد طرف راضی باشه میده نباشه نمیده و مامانش براش میره خوراکی یا با یه چیز دیگه گولش میزنن یا محکم و قاطع میگن نه اونم گریه میکنه پنج دقیقه و تموم ... 

همین امروز پسر خاله م به من گیر داد ابجی گوشیتو بده گربه بازی کنم منم گفتم نمیدم کار دارم اونم هی ادای گریه و جیغ زد میخواست بزور گوشی رو از دستم بگیره که دستش پس زدم گفتم گربه بی گربه پاک کردم برو اونور که نق میزد محل ندادم دو دقیقه بعد یادش رفت چرا چون از اول سر هر گریه ای بهش بها داده نشده از اول این یاد  گرفته چیزی رو ندن دیگه تموم...بعدشم دیگه اخلاق بچه تو میدونی باید مدارا کنی نمیتونی حق به جانب باشی ولی جواب خواهر شوهرت رو خوب گفتی چون اصلا به او ربطی نداره  فقط یکم تند رفتی 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خود روانشناس یه جایی گفتهذتربیت از هفت سالگیه جالبه یه نظر نذارن 

تربیت بچه حتی از تو شکم مادر شروع میشه

و تا هفت سالگی دیگه اصل تربیتش شکل گرفته

منتهی میگن بچه تا هفت سالگی اجازه بدین پادشاهی کنه و بهش سخت نگیرید زیاد و مجبور به آموزش و... نکنید

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شما دخترتون دوساله هم بود واین جریان استارتر پیش می اومد باهاش حرف میزدی ودخترت قبول میکرد حرفت ...

عزیزم دختر من دقیقا هم سن پسر استاتر دو سال و هفت ماه ولی من ب یه چیزی بشدت اینکه بچه از وقتی ب دنیا میاد دو برابر اونچه ک ما ازش توقع داریم میفهمه من از یک سال و نیمه دیگه نه گفتن رو ب دخترم یاد دادم و میدونه جایی بریم وقتی طرف بگه نه نباید اصار کنه یا گریه کنه خدا رو شاهد میگیرم بدون هیچ اغراقی خونه هر کی میرم میگه خوش بحالت چ بچه عاقلی داری فقط یکبار براش توضیح بدی کافیه اما نمیدونم قبلش من خودن دلها خوردم اما با صبر و شکیبایی موفق شدم من الان با دخترم برم مغازه خوراکی بخواد من بهش میگم چند تا میتونی برداری چون انقدر امروز میتونیم هزینه کنیم و واقعا میفهمه اگر بفکر تربیت باشید بچه بعد از دو سال کاملا درک و شعورش شروع میشه

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
یه سوال مهم چجور تربیت بشه بچه که بفهمه؟من هنوز بچه ندارم ولی دوست دارم بدونم ابجیم مارو دیوانه کرده ...

نه عزیزم

باید با یه وسیله دیگه یا بازی و... حواسشو پرت کنی، اگه خیلی لجباز شده و نمیشه باید ببریش بیرون و یه خوراکیی چیزی براش بخری ، کلا یادش میره

کم کم یادمیگیره که با جیغ زدن به جایی نمیرسه

باورکن پسرم فقط زبونی اجازه رو بلده انقد بهش تاکید کردم الکی فقط. میپرسه اجازه میدی؟؟نه هم بگی باز ک ...

عزیزم قرار نیست خودتو و  (زحمات تربیت پسرتو) بخاطر ی حرف بیخود  ناراحت کنی

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
منم چهارم دبستان بودم یه عروسک داشتم که از کلاس اول مثل تخم چشمام ازش نگهداری میکردم شنیده بودم بات ...

دقیییقا همونی که من گفتم 

روان اون بچه ای که وسیله شو گرفتین بهم میریزه،مطمئنن به وسیلش وابستگی داره و دوسش داره،حالا چون بزرگتره باید بگیرن ازش وسیله شو😐

باووو قشنگ مشخص شماهم ازاون مادرهایی هستی ک روبچت بیش ازحدحساسه چطوربچه خودت دوسال هفت ماهش کارش اشت ...

منم حرفم دقیقا همینه که شما گفتی خواهرشوهرم که حرف از تربیت زد من گفتم اگه اتتظار از پسرمن داری چرا ازدختر خودت که بزرگتره همچین انتظاری نداری وگرنه خداشاهده قبلش یکبارم نگفتم چرا دخترت اینکارو کرد چون انتظاری از بچه ۵ ساله نداشتم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
عزیرم ۲ سال و هفت ماه خیلی خوب متوجه میشه انقد بهش نگین بچس بچس بچس با گفتن این کلمه به بچه اجازه هر ...

یروز دخترعموم 3 سالش بود اومد خونمون  شیشه  جلو مبلیو شکوند .  همه  تختمونو بهم ریخت .   کلی اشغال ریخت تو خونه  و وسط خونع کوسن میزاشتن  میپریدن . مامانشم میخندید بچستتتتت  باید تا 7 سالگی پادشاهی کنه . 

دفعه بعد اومدن خونمون  تو اتاق بچشو کلی دعوا کردیم تو پذیراییم تا تکون میخورد داد میزدیم که اذیت نکنه دیگه نیومدن خونمون خداروشکر

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
عزیزم این بچه هنوز سه سالش نشده هنوز خیلی چیزارو تشخیص نمیده مطمعن باش یه سال بزرگتر بود واینکارو می ...

عزیزم منم پسر بچه داشتم ولی خب دلیل نمیشه چون بچس ب همه حرفاش گوش بدی بنظرمنم بچه رو خیلی لوس داری تربیت میکنی

چنددقیقه بعد همین الهه زنگ میزنه به الهام اینایی که به من گفته واسه الهامم میگه واون که فکر میکنه هیچ کار اشتباهی نکرده زنگ میزنه مامانش که مامانشم گوشیو قطع میکنه و بعدم خاموش مبکنه

استارتر در مورد بچه تون خواهر شوهراتون كاملا حق دارن 

عزيزم اونم كه ١٢ سالشه بچه است اصلا شما بگو ٢٠ سال شايد اون وسيله براش با ارزش و دوست نداره بده 

دليل نداره چون بچه ي شما دو سالشه هر چي خواست ديگران بهش بدن از همين الان بهش ياد بدين با گريه و جيغ وداد نميتونه هر چي مَي خواد بدست بياره من خودم دو تا بچه دارم 

پسر جاري منم گاهي دوست نداره وساليشو به بچه هاي من بده ١٠ سالم بزرگتره منم دليلي براي ناراحتي نميبينم حق داره 

از بچه هايي هم كه ميان خونمون با گريه ميخوان وسايل پسرم كه دوستشون داره رو بزور بگيرن خوشم نمياد و البته اجازه هم نميدم بزور بگيرن 

اشتباهه.از ۲ سالگی باید تربیت بشه.تا دوسالگی با بچتون حال کنید بعد ۲ سالگی شروع به تربیتش کنید😉

من نظر یک روانشناس رو گفتم .نظر شخصی نبود

تازه خیلی ها که میگن از حاملگی شروع میشه

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

بعد زنگ میزنه به من میگه سحرمثه اینکه تواز حرفام ناراحت شدی من که حرف بدی نزدم تو و داداش ناراحت شدین گفتم الهام جان شاید حرفت بد نباشه ولی رک گویی همه جا خوب نیست تودفعه اولت نیست اینو میگی تو از بچه ۲ سال و ۷ ماهه انتظار تربیت داری اونوقت بچه خودت پنج سالشه انتظار نداری ازش

گفتم ببین مادرت ازاین حرکتت ناراحت شد گفت خب من چیکارکنم منو تو داریم حرف میزنیم اون نباید طرفداری تورو بکنه مامان من فقط به فکر داداشه همش میگه اون یبار سکته کرده بحث نکنین باهاش بابا ماهم ۳۰ سالمونه شاید ما سکته کنیم

خواهرشوهرم الهه زنگ زد به من گفت سحر جان من چیکار کردم من مگه حرفی زدم بی احترامی به تو کردم منم گفت ...

حالا اون پسر۱۲ساله رو چرا انقد دعوا کردن!بنده خدا ماشینش بوده دوست نداشته بده!آدم حرصش میگیره از بعضی پدرمادرا

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤