2777
2789
عنوان

بحث دیروز منو خواهرشوهرم درحضور کل خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 241 پست
وا چرا بچه نميفهمه پسر من از اول يادش دادم وسايلش برا خودشه به هر كس خواست بده وسايل هيچ كس رو به ...

ایول . 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز تقصیر اون دختر 5 ساله ی موذیه که ماشین رو نشون پسر شما داده. قبل از شما توی خونه بحث ماشین شده بود که قایمش کردن و اون موذی فهمیده که بچه شما روی ماشین حساسه عمدا واسه اذیت کردن نشونش داده

خود روانشناس یه جایی گفتهذتربیت از هفت سالگیه جالبه یه نظر نذارن 

تا هفت سالگی دیگه هرچی میخواسته بشه شده  

واسه همینه میگن جلو بچه دو سه ساله سیگار نکشین   

نگین که بچه هست نمیفهمه  

خدایا شکرت. 
خلاصه شوهر خواهرشوهرمم از خواب بیدار شد اومد گفت شوهرتو بگو بیاد بالا من ماشینو میدم اون بچه س حالیش ...

اینکه شما خواهش کنی و بچه ا نارو بذاری تو رودرواسی و مجبور بشه وسیلش رو بده اصلا درست نیست.

بچه شما هم یاد گرفته چطور به مراد دلش برسه. جیغ میزنه و هر چی که بخواد بدست میاره.

شما بعنوان یک مادر باید قاطعانه بگی نه که بچه هم بفهمه رئیس کیه! و ار چیزی که میبینه نمیتونه داشته باشه. باید گاهی صبر کنه واسه وسیله ای که میخواد. از لج بازی و جیغ زدنش مشخصه شما تا به اینجا قاطع برخورد نکردی.

درسته دلتون میسوزه و یا احتمالا میخواین ساکتش کنین که صداش بلند نشه ولی در نهایت تربیتش باید درست باشه. بهتره از الان روش تربیتی تون رو عوض کنین. به نفع خودتونه.

نوه خالم 3 سال از من کوچکتر بود تا ا نجایی که یادمه هر جا میرفتن مهمونی وسایلای میزبان رو میخواست گاها هم در انتها پس نمیداد و میبرد خونه. خالم هم برای اینکه نوش لج نکنه دائما از بچه میزبان میخواست اسباب بازیش رو بده یا اگر بردن میگفت بعدا برات پس میارم. کار به جایی رسید که کلا دعوتش نمیکردن تا یه مدت چون رو اعصاب بود کاراش. اسباب بازی شاید ارزون باشه ولی برای صاحب اسباب بازی مهمه. درست نیست شما خواهش کنین و به زور بگیرین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
یه سوال مهم چجور تربیت بشه بچه که بفهمه؟من هنوز بچه ندارم ولی دوست دارم بدونم ابجیم مارو دیوانه کرده ...

عزیزم باید به جیغهای بچه کاملا بیتفاوت بود حتی اگر سه ساعت طول بکشه اگه در محیطی هستن که جیغ بچه دیگران رو.آزار میده باید خداحافظی کنن و برن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

حالا اینو میگین منم یه خاطره بگم پسر منم سه سالشه 

رفته بودیم خونه مادر بزرگم که پسر خالم اونجا یه اتاق داره (۳۰ سالشه  دقت کنید سی سال) رفت تو اتاق پسر خالم یه ماشین دید گییییییر  که اینو بدین من بازی کنم از این ماشین فلزیا مامانم گفت بهش بده من گفتم  خونه نیست رو وسایلشم حساسه میاد ناراحت میشه شما پسرمو سر گرم کنید من درستش میکنم  رفتم یکی از ماشینای پسرمو گذاشتم جای اون ماشینه رو هم گذاشتم زیر تخت پسر خالم 

بعد که ماماینام پسرمو ول کردن اومد فکر همون ماشین خودش رو برداشت بازی کرد  فکر کرد ماشین پسر خالمه 

خلاصه شب پسر خالم اومد بهش گفتم من ماشینتو گذاشتم زیر تخت پسرم دست نزنه  دنبالش نگرد  یه قیافه ای برای من گرفت که چرا  دست به وسایل من میزنی 😐😐😐 یکی نیست بگه بشر شعور به خرج دادم وگرنه همه میگفتن بده بهش بازی کنه فوقش خرابش میکنه 

وقتی جایی میری و وسیله ای به دخترت میدن جلو اون بچه و دخترت  بگو مرسی از اینکه اجازه دادین دختر ...

باورکن پسرم فقط زبونی اجازه رو بلده انقد بهش تاکید کردم الکی فقط. میپرسه اجازه میدی؟؟نه هم بگی باز کارخودشو میکنه من ازاین حرصم میگیره که همه اینایی که خواهرشوهرم میگه انحام دادم ولی ازش انتظار ندارم بااین سنش. عمل کنه به حرفام

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

حالا درسته خواهرشوهرت حرف بیخودی زده ولی توام بچرو درست تربیت نکردی دیگه  اگه درست بود هرچی رو بهش نمیدادی

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
دقیقا چون قبل رفتن ما پسر خواهرشوهرم گفنه مامان الان دایی اینا بیان پسرش ماشبنمو میخواد مامانشم گفنه ...

باووو قشنگ مشخص شماهم ازاون مادرهایی هستی ک روبچت بیش ازحدحساسه چطوربچه خودت دوسال هفت ماهش کارش اشتباه نیست وفقط ی لجبازیه کودکانست ولی چندبارگفتی تقصیردخترخواهرشوهرمه ک نشونش داده وگفتی اونن ۵سالش پس درنتیجه اونم کنجکاوی کودکانه کزده تقصیراروگردن ی بچه ۵ساله نندازفقط نظرموگفتم شبخیر

عزیزم باید به جیغهای بچه کاملا بیتفاوت بود حتی اگر سه ساعت طول بکشه اگه در محیطی هستن که جیغ بچه دیگ ...

ما دقیقا همین کارو کردیم دیدیم ساکت نمیشه شوهرم بردش بیرون 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

سلام گل دختر بچه حالیش نمی شه ...یادمه دختر کوچیکم با اینکه تو خونه ما پر از اسباب بازی بود ..از خونه دیگران اسباب بازی ور می داشت یواشکی می آورد خونه .....۳ سالش بود ...خوب من بارها باهاش صحبت کردم اما فایده نداشت ..الان که ۱۳ ساله شه دریغ از یه دروغ ....یا دختر بزرگم بسیار لج باز و خودخواه بود اما الان آروم و خانم ....‌اما راه حل شما یه اسباب بازی شبیه اون براش بخر ..صد بار هم صحبت کنی فایده نداره ...خودت می گی بچه ....بچه ها آدم بزرگ نیستند که معقولانه و از روی منطق فکر کن و یا ربات باشن که بهش برنامه بدی ...تنها می تونی با راهکار از اون مسئله دورش کنی .....همین .....بچه ی که مودبه  هر کاری پدر مادر می گن انجام می ده داره نوعی خود سانسوری می کنه برای جلب توجه پدر مادر ..که بعدا مثل یه عقده گوشه قلبش می مونه که باعث آسیب روحیش در بزرگسالی می شه

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

استارتر یه چی میگم امیدوارم ناراحت نشی.

اگه فکر میکنی همه عالم از فامیل و غریبه باید با بچه کوچک تو راه بیان که آب تو دلش تکون نخوره و جیغ نزنه و هر چی چشمش دید بهش بدن بدون یه بچه واقعا واقعا بد تربیت خواهی کرد.

پس به جای اینکه با حرف خواهر شوهرت بهت برخوره حواست به تربیت بچه خودت باشه.

اینم که میگی باهاش سر تربیت بچه هاتون کل کل کردی خیلی مسخره است.اینکه بخوای به یکی ثابت کنی اگه بچه من مورد داره بچه تو ده برابر تربیتش مورد داره کار آدم بزرگ و بالغ نیست.که چی واقعا؟فکرتو متمرکز کن روی تربیت بچه خودت.بقیه هر قدرم بی تربیت باشن به بچه شما چیزی اضافه نمیشه

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.