2777
2789
عنوان

بچه ها بریزم یا نریزم؟؟

145 بازدید | 8 پست

خانوما تو دیوار یه آگهی دیدم نوشته لباس بیمارستانی میفرستیم براتون شما بسته بندی میکنید روزی۶۰ تا لباس میفرستن بعد فقط یه شماره تلفن داره و نوشته بود فقط تو تل پیام بدید تماس میگرفتم در دسترس نبود بعد شرایط استخدام فرستاد الان براتون میفرستم ببینید میشه اعتماد کرد یا نه من خودم خنگم اینقد مشکل مالی بهم فشار اورده در به در دنبال کار در منزلم چقد خوشحال شده بودم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

لباس بیمارستان:

توجه 👇

روش کار : این گونه هست که ما برای شما روزانه دو کیسه ویا هفتگی دوازده کیسه لباس بیمارستانی تحویل میدهیم با پلاستیک مخصوص شما عزیزان ارسال میکنیم شما عزیزان  مرتب تا میکنید وبسته بندی تحویل میدهید

کیسه بسته بندی براتون خودمون میفرستیم

شنبه به شنبه کار بهتون تحویل داده میشه

هر پنجشنبه صبح تحویل گرفته میشه

پیک از طرف خودمان هم تحویل میده به درب منزلتون هم تحویل میگیره  

یعنی در هفته 12کیسه برای شما ارسال میشود وهرکیسه داری 30دست لباس میباشدوشما عزیزان بسته بندی میکنید

خانم ه وآقایانی ودانشجویان ک کار خوب و با درامد خوب و راحت در منزل خودشان میخواهند فرصت رو از دست ندهند

👈دقت فرمایید که مدت و تعداد محدودی رو نیرو پذیرا هستیم👉

خانم ها لطفا دقت فرمایید سوال های مکرر نفرمایید

دلیل واریز مبلغی ناچیز  این هستش که

ما از شما این مبلغ رو دریافت میکنیم برای پیک و ثبت نام  اسم شما میباشد

و اعتماد دو طرفه بین شما و ما

هم اینکه بدونید هزینه پیک باخودمون هستش دیگه فقط شما همین یکبار برای پیک و استخدام مبلغ پانزده15000 هزار تومان را واریز خواهید کرد

توجه داشته باشید به همه مناطق تهران وحومه شهرستان ارسال میکنیم

👈حقوق ماهیانه

مبلغ یک میلیون ودویست  هزار تومان میباشد ✔👉وحقوق هفتگی 300هزار تومان میباشد

تسویه به صورت ماهیانه ویا هفتگی میباشد

دقت کنید مبلغ استخدام شما پانزده15000 هزار تومان میباشد

به شماره که براتون ارسال میکنیم  

و عکس فیش واریزی خود با اسم وآدرس وشماره تماس برای ما ارسال میکنید

توجه

شرایط ثبت نام و استخدام 👇

استخدام هزینه داره

مبلغ ثبت نام شما

مبلغ پانزده 15000هزار تومان میباشد

برای ثبت استخدام خود میتونید مبلغ ثبت نام خود را به شماره حساب های مسئول ها واریز کنید

لطفا عکس فیش واریزی خود را به همراه اسم وآدرس واسمون ارسال میکنید وپس از24ساعت براتون میاریم حتما

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اعتماد نکن الکیه 

ااا واقعا؟؟چقد الکی خوشحال شده بودم بخاطر بچم نمیتونم بیرون کار کنم گفتم تو خونه به یه دردی بخورم

دروغ گلم

این کلاه برداری جدیده

پول رو میریزی به حسابشون از چندین نفر دیگه هم میگیرن بعدش دیلیت اکانت میکنن خط هم خاموش

فقط این نیست بسته بندی کبریت،چسبوندن پاکت نامه

من این تبلیغ رو حدود سه هفته پیش تو دیوار اصفهان دیدم

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم
دروغ گلم این کلاه برداری جدیده پول رو میریزی به حسابشون از چندین نفر دیگه هم میگیرن بعدش دیلیت اکا ...

ای بابا خدا ایشالله لعنتشون کنه میگن آدم گوشتو از بغل گاو میکنه نه گنجشک ...هرکسی میره سراغ اینکارا معلومه گرفتاره خودش...خدا لعنتشون کنه چقد الکی خوشحال بودم