2777
2789
عنوان

پودریاقرص چاقی

135 بازدید | 23 پست

سلام دوستان یه پودر یاقرص چاقی ک تاثیرصدرصدوبدون بازگشت میزاره معرفی کنید وکنارش یه برنامه غذایی چاق کننده ک تجربشوداشتین بگین قرصی ک شیمیایی نباشه چون بچه شیرمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا چالش چاق شدن ماه پیشونی

لینکش میدی

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
کجا باید بگیرم منم با شما هم دردم😓 بچه شیر میدم خیلی لاغر شدم .عوارضی نداره؟

اتفاقا منم بچه شیر میدم.نه عوارض نداره.

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫