2777
2789
عنوان

خواب شب نی نی ها

92 بازدید | 12 پست

سلام مامانا

دخترم 4 ماه و نیمشه، مدتیه شبا زیاد بیدار میشه هر 1 ساعت حدودا، گرسنه هم نیست چون شیر میخوره میخوابه ولی نیم ساعت بعد الکی بیدار میشه... 

شما نی نیتون چند ماهست، برنامه ی خوابش چجوریه و چکار میکنین شبا بیشتر بخوابه؟؟ 

خدایا شکرت🙏
پسرم تازه پنج ماهش تمام شده،گاهی شبها مثل دخترشما میشه،بغلش میکنم روپامیذارم تادوباره بخوابه،

آره منم بغلش میکنم راه میرم میخوابه، بهش شیر نمیدم هر دفعه که عادت نکنه، ولی همین که زیاد بیدار میشه خیلی سخته

خدایا شکرت🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم ٣ ماهشه تا ٧٠ روز كه كلا شبا بيدار بود الان ساعت ١٢ ميخوابه من يه ساعت بيدار ميمونم چون بيدار ميشه باز بغلش ميكنم يه ربع ميخوابه،شير براش درست ميكنم بهش ميدم ميخوابه،٣ ساعت يه بار پاميشه واسه شير تا ١١ صبح ولي طول روز زياد نميخوابه

من پسرم ٣ ماهشه تا ٧٠ روز كه كلا شبا بيدار بود الان ساعت ١٢ ميخوابه من يه ساعت بيدار ميمونم چون بيدا ...

همین که 3 ساعت میخوابه خیلی خوبه، من که تا میخوابه استرس دارم که الان بیدار میشه😵

خدایا شکرت🙏
همین که 3 ساعت میخوابه خیلی خوبه، من که تا میخوابه استرس دارم که الان بیدار میشه😵

آره پسر منم يه ساعته اول اينطوريه،من بيدار ميمونم اگه خوابم ببره بيدار شه كامل نميخوابه تا صبح،من همونطوري كه گيجه تكونش ميدم شير ميدم تا خوابش سفت شه