2777
2789
عنوان

دلم گرفته توروخدا بیاین بگین کی مقصره😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 24 پست

سلامتى همه رفقا همه بامراما همه لوتيا همه منت كشا 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم فعلا ذره ای به شخص دیگه فکر کنم اگر ولم کنه دیگه از همه پسرا متنفر میشم

منظورم این بود که ولش کن.با کس دیگه ای هم وارد رابطه جدید نشو.به خودت زمان استراحتم بده.یکی بده دلیل بر بدی همه نیس.شما طرفت اشتباه بوده.دنیا پراز ادمای خوبه

من همین یه دونه ام!

کسی رو نمیتونی به زور نگه داری اگه انقدر راحت بیخیالت میشه بدون از اول اشتباهی انتخاب کردی اگه خواستی وارد زندگیت کنی یه مشاوره ازدواج ضروریه برات بذار اخلاقاتونو بررسی کنه مطمئن شو که به هم میخورید که بعدا فقط تاپیکای خوشبختیت رو ببینیم