2777
2789
عنوان

تذریق ژل

100 بازدید | 10 پست

به نظرتون تذریق کردن یا عمل کردن بده؟!یعنی به نظرتون قیافه یه دختر طبیعی جذاب تره یا با عمل...این که می گن زیبایی درونی مهم و زیبایی ظاهری مهم نیست خیلی، من اصلا موافق نیستم....چون اگه تو ایران حداقل خوشگل نباشی مادرتم بهت نگاه نمی کنه چه برسه بقیه (لطفا همه نظر بدین)

اگه ایراد داره باید رفعش کنی 

مثل دندونی که میشکنه میری ترمیمش میکنی 

دماغم اگه شکسته اس یا بد فرمه باید درست بشه 

لبااات اگه واقعااا هیچ برجستگی نداره ژل بزن 

ولی نباید افراط کرد توی عمل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته هر کسی نظر خودشو داره و قابل احترام ولی به نظر من خیلیا قیافه خودشون قشنگه اما متاسفانه به دو دلیل اینکارو میکنن یکی اعتماد به نفس پایین یکیم نیاز به جلب توجه اما ی جاهاییم عمل زیبایی واقعا لازم مثلا یکی خوشگل ولی مدل بینیش چهره اشو زیر سوال برده

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن

تزریق 

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂