بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچی سرما اومد دفعه اول دعوا و قهر دفعه های بعد بی اهمیتی و نادیده گرفتن طوری که انگار طرف مقابلت وجود نداره.بی اهمیتی بزرگترین انتقامیه که میشه از آدم خیانتکار گرفت.
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
اگه دوس داشته باشمش خیلیییی در حدی که نتونم ازش جدا شم با خودش حرف می زنم میگم احساسمو و این که می دونم خیانتشو که خودش تصمیم بگیره با با من بمونه یا که جدا شم ازش
خدا نکنه هیچ وقت تو عمرت تو همچین موقعیتی قرار بگیری ولی خیلی باید دل و جرئت داشته باشی پشتوانه مالی و کسی که حمایتت کنه برا طلاق .
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم