2777
2789
عنوان

خانوما به کمکتون نیاز دارم

151 بازدید | 17 پست

سلام صب بخیر مرسی ک اومدین،من و همسرم عید میخایم بریم مشهد برای اولین بار از اونجا هم برگشتنی میریم رشت آخه فامیلای شوهرم همشون اونجان(سه تا داییا با دو تا پسر دایی ک متاهلن با دو تا خالش) میخاستم ببینم چی باید سوغاتی بگیرم براشون؟برا پدر مادرامون چی بگیرم؟همم اینک نمیخام زیاد هزینه کنم فقط میخام احترام گذاشته باشم و رسمو بجا بیارم،ممنونم از کسایی ک کمکم میکنین😍❤💚💜💙💛

😍چشمانت نزول آیـہ باران است حضرت یـــار😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همه چی بستگی به بوجه داره خوب میشه برا مامانت جانماز یا چادر هم بگذاری کنارش درهرحال ببین چقد ...

برا مامانا میگیرم چادرنماز حتما برا باباها هم پیراهن خوبه؟بعد اینک یه داداش و خواهر شوهر کوچیک هم دارم برا اوناام اسباب بازی بگیرم خوبه؟

😍چشمانت نزول آیـہ باران است حضرت یـــار😘