2777
2789
من که مادر نیستم مامانم ولی اینجوریه 

ان شاءالله هروقت خواستی خدا ی بچه سالمو صالح بهت بده گلم

البته نمیدونم متاهلی یا مجرد 🤭 

خدا مادرتو حفظ کنه ❤

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید باورت نشه منم داشتم ب همین فک میکردم الان

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
من اینجوری نیستم الویت خودمم....خوب بچه رو بسپار ب شوهرومامانش اینا خودتم برو خونه مامانت اینا ...بع ...

من تو این ی هفته ک مریض شدم با هزار ترفند نذاشتم مامانم بفهمه چون دوس ندارم غصمو بخوره 

شوهرمم کسیو نداره تو این ی هفته خودش خونه و بچه ها رو گردونده ازم مراقبت کرده ی جورایی حسی ک ب بقیه میدم چندبرابرشو برام جبران میکنن خداروشکر 

ولی منم ذاتم این مدلیه اذیت میشم گاهی اوقات ولی دست خودم نیس 

من اینجوری نیستم الویت خودمم....خوب بچه رو بسپار ب شوهرومامانش اینا خودتم برو خونه مامانت اینا ...بع ...

چطوری میتونی بی خیال بچت باشی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اکثر پدر مادر ا و بچه ها با حس مهربونی با هم زندگی میکنند کم پیدا میشه نسبت به هم تنفر داشته باشن خا ...

خداروشکر چقدر خوب شاد باشید الهی کنار هم ❤

چ جالب  شما هم بچه داری ؟

اره

منم شرایط تو رو دارم

با سرماخوردگی زیادم..موندم چطوری سر پا میشم برای بچم

منی ک نازک نارنجیه مامانم بودم

قدرت خداس واقعن 

بچه داری هم عشقه هم اذیت 

اره منم شرایط تو رو دارم با سرماخوردگی زیادم..موندم چطوری سر پا میشم برای بچم منی ک نازک نارنجیه ...

آره همین پسرم وقتی مریض بودم میومد کنارم دستمو میبوسید مثل مردا بغض میکرد چشماشو میمالید هر چی میگفتم نیا پیشم مریض میشی میگفت منم مریضم حالا امروز ک مریض شده بود خوشحال بود اومده چسبیده به من ب خواهرش میگه نیا پیش ما دوتا ما مریضیم فقط دوتایی میتونیم بغل هم باشیم 

عشق میدیم عشقم میگیریم 😍

آره همین پسرم وقتی مریض بودم میومد کنارم دستمو میبوسید مثل مردا بغض میکرد چشماشو میمالید هر چی میگفت ...

ایی جوونم دلم ضعف رفت😍😍

خدا همو واسه هم نگه داره با خوشی و خنده و ارزوی خوشبختی ...ایی جووونمم چ پسرییی خووداا