2777
2789
عنوان

دعوای صاحبخونه و زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 116 پست
خودم یادم میاد خندم میگیره .😂😂😂

😁😁😁😄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه زن برده هسته اخی چقد جلو شما خجالت میکشه باهاش همدردی کن لابد دردی دلشته شده زن این پیر وحشی ...

اره بابا .بنده خدا یه پسرم دارن که سندرم داون داره .خیلی اذیت میشه بیچاره

عجب صبری خدا دارد...

وای یادم انداختی دانشجو بودم‌بعد حس کردم یه چیز میخوره به در خونم درو باز کردم‌یهو دیدم پسر همسایه پرت شد رو دوست دخترش کف‌ زمین،نگو داشتن همو ماچ میکردن من دروباز کردم😂

وای یادم انداختی دانشجو بودم‌بعد حس کردم یه چیز میخوره به در خونم درو باز کردم‌یهو دیدم پسر همسایه پ ...

😲😲😲😲خخخخخ من بودم میگفتم رختخوابم پهنه اگه بیرون اذیت میشین😂

عجب صبری خدا دارد...
بادمجان يه سؤال دليل اسم كاربريت چيه    

یه شب که کاربریم قبلیم ترکید شام بادمجون داشتیم .بعد من دهنم دونه زده بود.شوهرم گفت نخور بادمجون از همین بادمجون دونه زده .گفتم نخیر میخورم.سر همین بحثمون شد .گفتم اصلا میخورم .بادمجون بادمجون بادمجون.بعد شوهرم گفتم یه کاربری جدید بساز تو نی نی سایت برام.گفت اسمشو چی بزارم گفتم بادمجون.اونم گذاشت😳😆

عجب صبری خدا دارد...
هیچی اونجوری که من فهمیدم گفته چرا میخوری میخوابی بیا کمک کن قالیچه رو بشوریم

حتما اوم وسطا یه فحش خار مادرم داده

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
باور میکنی زنگ زدم مادربزرگش گفت با ته انبردست .نافشو بپیچون .خوب میشه.همینکارو کردم خوب شد😦😦

شما هم دست کمی از همسایت نداری😂😂 ببخشید شوخی کردم😉 حتما آب سر دلش جمع شده بوده