2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ندارم اما من دوس دارم ورزشکار بشه و شوهرم دوست داره هنرمند بشه

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

مگه والدین باید شغل بچه هاشونو تعیین کنن، دقیقا مث ربات؟!؟ اگه به خودشون قدرت انتخاب بدن مسلما موفق ترن حالا توهر شغلی

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 
بچه ندارم اما من دوس دارم ورزشکار بشه و شوهرم دوست داره هنرمند بشه

ورزشکار چه خوبه من گفتم هر کاری که خودش دوست داشته باشه ولی تصمیم دارم از بچگی بفرستمش دنبال ورزش جوری که ورزش جزیی از زندگی و ب نامه روزانه اش باش

پسرم کلاس چهارمه، اوایل میگفت می خوام مهندس بشم بعداً میگفت نه 

اون یکی پسرم کلاس دومه میگه دوست دارم دکتر مغز بشم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من دوست دارم تو زندگیش حالش خوب باشه

اصلا و ابدا از این آرزوهای دکتری و مهندسی و ...ندارم

خوبه ها...ولی اینکه بگم خدا کنه از اینا بشه نه

فقط میخوام خوشحال باشه و از زندگیش راضی باشه

تو هر شغل یا هر رشته ای ...

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

خدا کنه هرچی میشه بشه.فقط پولدارو خوشحال باشه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏