2777
2789
عنوان

ی حرفی زدم ب شوهرم مث چی پشیمونم...😩

| مشاهده متن کامل بحث + 10630 بازدید | 165 پست
نه بخدا معمولیم نه خوشگلم نه زشت ولی شوهرم شورشو دراورده بخدا  الان زخم دهانه رحم دارم دکتر گف ...

به جان خودت اینا نعمته اگه بدونی چند نفر درگیر شوهر سرد مزاجن 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتیاد نداره یا مشروب نمیخوره 

اصلا تو عمرش یک ذره مشروب نخورده از آدمایی که مشروب میخورن متنفره اعتیاد هم به هیچ وجه حتی سیگارم نمیکشه تازه ده سالم ازم بزرگتره من اولش میترسیدم نکنه چون فاصله سنیمون زیاده نتونه نیازمو برطرف کنه الان دهنمو سرویس کرده 

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
بیجاره شانس نداره بخداانقدمهربونم برابقیه حدنداره ولی ازشوهربدبختم فقط توجه میخام.انقدخودخواهم توروا ...

حواست باشه صبرو تحملشو  با رفتارات به ته نرسونی،اونموقع دیگهزندگیتو به ته رسیده میبینیو شوهرتم یکی دیگه حال جسمی و روحیشو جا میاره

اصلا تو عمرش یک ذره مشروب نخورده از آدمایی که مشروب میخورن متنفره اعتیاد هم به هیچ وجه حتی سیگارم نم ...

همی سعادت نشسته رو شونه هات .

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
به جان خودت اینا نعمته اگه بدونی چند نفر درگیر شوهر سرد مزاجن 

آره از یه بابت خیلی خوبه ولی بخدا بعضی وقتا هم زیاده رویش اذیتم میکنه

مثلا بچم وقت غذا یا خوابشه میفرستش خونه مادرشوهرم بیچاره رو من عصبی میشم 

یا خوابم میاد یا خیته هستم ول کن نیست همشم میگه اگه مثل بعضیا اهل خیانت بودم انقد التماس تو نمیکردم 

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
تو با عشوه میگی شایدم تو از این قشنگتری مثلا تو در خد کیم کارداشیان صاحب تایپیک در حد زن رامبد جوان& ...

😑😑😑😑😑والا هم خوشگلم هم خوش هیکل هم کم سن.هم اینک خیلی عاشقمه فقط دنبال اون کارنیست.

💚🌱

خوابه اخه😓یعنی برم ذوق مرگ میشه

حتما برو حتی اگ پست زد حق ناراحتی نداری دوباره باید ازاول شروع کنی😁😁

جدی میگم اگ من جای شوهرت بودم اون اخلاق خوشم بهت نشون نمیدادم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
دلم براش کبابه عاطی

حالا فردا پس فردا برو باهاش حرف بزن بگو منظورت چیز دیگه ای بوده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خیلی حرف داغونی زدی

خیلی بد گفتی

برو بغلش کن توخواب و یه ذره محبت کن نه جوری که بیدار شه بنده خدا ولی مطمئن باش تو ناخودآگاهش تاثیر داره و کم کم فراموش میکنه،خودتو بشکن برو سمتش دلجویی کن مثلا مرده ها غرور داره باس خیلی کار کنی تا خوب شه

یا اباعبدالله الحسین
بیجاره شانس نداره بخداانقدمهربونم برابقیه حدنداره ولی ازشوهربدبختم فقط توجه میخام.انقدخودخواهم توروا ...

یه بار پریود بودم اصلا حوصله ی خودمم نداشتم.همسرم فقط خواست بغلم کنه هنوزم باورم نمیشه که پسش زدم.انقدر حالش بد شد که تا اخر شب ناراحت بود.بعدش من داشتم دیوونه میشدم.ولی شب که خونه ی اونا بودیم صداش زدم به یه بهانه ای کشوندمش اتاقش.مکم رفتم بغلش گفتم معذرت میخوام.اولش مقاومت کرد ولی منم خودمو لوس کردم.آخرش اومد دم گوشم گفت مگه نمیدونی تو نفس منی مگه نمیدونی همه کس منی پس چرا دلت اومد منو پس بزنی.این دفعه رو میبخشم اما توروخداا دیگه نادیده نگیر منو