2777
2789
عنوان

بچه ها اگه مشکل یا خدایی نکرده کسالت یا بیماری دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 20785 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم رفت بپرسم اگر  کسی که ازواسپرم هست  کبدش چرب باشه نمی ذاره این داروها اثر کنه?

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
من آلرژی و حساسیت شدید دارم به مواد غذایی و بدلیجات چه کنم ؟؟

🔴 علائم، پیشگیری و درمان بیماری آنفولانزا

🍃
⏪ جهت تقویت سیستم ایمنی بدنو محافظت از الرژی,صبح وشب از دم کرده پونه استفاده کنید.

⏪ بسته به شرایط ,محیط زندگی را با دود کردن اسفند , گلپر, کندر و عنبر نسارا  دو تا چهار بار در روز ضدعفونی کنید.

⏪ هر شب ناحیه کتفها را با روغن زیتون ماساژ داده وباد کش گذاری نمایید.

گندم,نخود ,لپه,بهمراه سبزیجات گرم مثل:
شوید,جعفری,تره وبالاخص سیر وپیاز یا پیازچه بمقدار زیاد,بعنوان یک وعده غذایی در روز استفاده شود.

⏪ بهتر است, افرادی که در معرض ابتلا به این بیماری هستند حجامت مخصوص آلرژی .

سرخ کردنیها,غذاهای غلیظ مثل:کله پاچه و موز,غذاهای بدهضم مثل:گوشت گاو , خیار.

اسی خداخیرت بده مگه اینکه تو بفکرمون باشی هزارتادردومرص دارم ولی وقت دکتر رفتنو ندارم.افتادگی دریچه میترال.کبدچرب چاقی.تنگی نفس.پسرمم ک تاخیر تکاملیه😭😭😭😢😢😢

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  
کمرم کمرم خواهر . منو کشت . نمیتونم زیادسر پا وایسم . بدنم همیشه سرده چیزی یادم نمیموند گفتن مغزت س ...

عزیزم شما احتمالا سودای بدنت بالاست

🔷 جهت كمردرد

✅ روغن زرد محلی و کاچی که با روغن زرد درست شده باشد برای رفع کمر درد خیلی مفید است.

🌹 کانال رسمی مرکز طب اسلامی

من معدم سنگین میشه و نفسمو تنگ میکنه

💎امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند:
کسی که عقلش کامل شود، عملش نیکو می شود.
(خصال حدیث اربعمائه)

چه کنیم تا عقلمون زیاد بشه و معدمون سالم بشه؟🤔

💎امام رضا علیه السلام فرمودند:
کندر زیاد بخورید و آن را بجوید.
من جویدن کندر را بیشتر دوست دارم.
کندر بلغم معده را از بین می برد و آن را پاکیزه می کند و عقل را محکم کرده و غذا را گوارا می کند.

🌹 کانال رسمی مرکز طب اسلامی