2777
2789
بگو داداشم خودش از قبل پسند کرده

اگه بگم میگه پس چرا ازدواج نمیکنن؟

نمیگه به نظرت؟

میخوام یه جواب دندان شکن بهش بدم که هم محترمانه باشه هم بشورمش بدارمش کنار

ولی نمی‌دونم چی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفری یه صلبات برای شفای مریض منظور :/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
بگو مگه عهد بوقه.. من چیکارم داداشم خودش باید یکیو بپسنده

ولکن یهو میره عکسشو روزی چنتا برا پسره بیچاره میفرسته😂😂😂😑

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

بگو داداشم کیس خودشو انتخاب کرده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

چ زجر اور و چندشن اینجور دخترا

بهش بگو داداشم یکی رو خودش میخاد 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
تو چیکاره ای گلم اگه داداشتو میخواد خب به خودش بگه

والا برادرم هم چشم دیدنش رو نداره 

اصلا با سالی یکبار رفت و‌امد هم با اینها مخالفه

صد در صد من کاره ای نیستم ولی این حق رو‌دارم که نظرمو بدم

اگه بگم میگه پس چرا ازدواج نمیکنن؟ نمیگه به نظرت؟ میخوام یه جواب دندان شکن بهش بدم که هم محترمانه ...

بگو ب وقتش کسی ک واقعا مناسب خوبی های برادرم باشه براش میگیریم😊

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
اگه بگم میگه پس چرا ازدواج نمیکنن؟ نمیگه به نظرت؟ میخوام یه جواب دندان شکن بهش بدم که هم محترمانه ...

گناه داره ارتباطت رو  قطع کن شکستن دل یه ادم اونقدرم کار جالبی نیست 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )