اولش خیلی شیرم خوب بود روز ششم یکی از سینه هام آبسه کرد مجبور شدم اونو بهش ندم دکترم بهم ده تا امپول جنتامایسین داد روزی دوتا با قرص کلوگزاسیلین اندازه دوهفته روزی چهارتا الان سینم خوب شده ولی شیرم کم شده تو این دوازده روز شیر خشک کمکی دادم اون سینم که عفونت داشت و دوشیدم شیر افزا هم گالاتومید قرص شیر افزا هم میخورم بچم سیر نمیشه دوتا سینمم میخوره فشار میدم دیگه هیچی نمیاد بعد گریه میکنه شیر خشک و که میدم بعد شیر خودم اروم میشه چی کار کنم خیلی ناراحتم نمیخوام شیر خشکی بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عجله نکن عزیزم تازه زایمان کردی. عادیه این چیزا. منم اینجور بودم. بعد کم کم بیشتر میشد . طوریکه با فشار میزد بیرون. ولی حتما رازیانه بخور.هم نفخ شکنه هم شیر افزا. بادام و گنجد و ماهی هم توی برنامت بزار
اره توی هر غذایی هم میتونی بریزی. شاید توشت نیاد ولی بزور بخور. منکه دوست دارم. پودر لیدی میل هم خیلی شیرو زیاد میکنه. خود شیر هم خوبه ولی چون بچت کوچیکه نفخ میکنه. مایعات زیاد بخور.
🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
میشه نگران نباش فقط خیلی سینه تو بده بمکه. اگ تو بیداری نمیگیره تو خواب بده. ول نکنی بگی دیگه شیر ندارهگ هرچی بیشتر بمکه بیشتر شیرش میاد باید تا ته سینه رو خالی کنه تا پر بشه.
🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸