2777
2789

سلام خوبین

من 26 سالمه دخترم یک سال و نیمه..تقریبا ارومه ولی خب اذیتای خاص خودشم داره..تو غربت زندگی میکنم تنهای تنهای تنها..حتی یه دوستم ندارم..انقد ک زمونه بد شده واقعا نمیشه غریبه راه داد تو خونه!!!!شوهرمم کارمنده  7صبح میره 7شب میاد..وقتی ام میاد خب خستس..منم همش تو خونم خسته شده :( همش تنها دلم واسه دخترم خیلی میسوزه..بچم خیلی تنهاس..یکم باش بازی میکنم ولی خب خسته میشم..روحیمو باختم کلافه میشم دعواش میکنم و بعدم ک داستان عذاب وجدان:(  واقعا شماها ک مثل منین چیکار میکنین بیرونم نمیشه رفت سرده از طرفی اهم اینجا کلا یه خیابونه و جای سرگرم کننده یا پاساژ خاصی نداره..همش غر میزنم بعدش میگم خدایا ببخشید ناشر نیستم ولی سخته تنهایی:( :(

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا همینطوریم الان مامان بزرگمو اوردم یک هفته پیشمه اخر هفته ها میریم پیش خانواده یا اونا میان خیلی نمیزارم دور از هم بمونیم

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺

منم ۴ سال همینطور بودم تابستون دیگه فرار کردم به شهرم من و بچم افسرده شده بودیم باز بچت هنوز کوچیکه من بچم ۳ سالش بود اونموقع همش غر میزد سعی کن یه دوست پیدا کنی همه که بد نیستن 

بابا تو هر کشوری باشین از ایران خراب شده خیلی بهتره صبح بلند میشی قیمت همه چی صد برابر شده حالم از ا ...

دقیقا یه کلیپ دیدم پسره خارجی بود اومد ایران هرچی میخرید هرهرمیخندید ک چقد ارزونه واسه ما چون پول ایران بی ارزشه