2777
2789

سلام دوستان من اول ۳۹ هفته هستم امروز رفتم سونوگرافی،الان دیدم تو سونوگرافی AC:رو زده ۳۴ هفته و ۵ روز بنظرتون این یکم غیرعادی نیس ک عددACانقدر اختلاف داره با سن بارداریم؟

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه

ب خود سونوگراف‌گفتی؟

بادکترت مشورت کن

دکتر من گفت تا ۲ هفته‌ نرماله البته وقتی سن بارداری ام کم بود شاید الان طبیعی باشه

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا هفته های آخرطبیعیه منم همینجوربودالکی حرص میخوردم سرهردوبچم هاا😰😲

جدی؟خیالم راحت شد باور کن از لحظه ای ک برگه سونو رو دیدم شوکه شدم 

ب خود سونوگراف‌گفتی؟ بادکترت مشورت کن دکتر من گفت تا ۲ هفته‌ نرماله البته وقتی سن بارداری ام کم بو ...

دکتر سونوگراف گف همه چیش نرماله

ACدور شکم‌هست. بچه لاغره .  دکترت نگفت تقویتی بخوری؟

نه چیز خاصی جز همون ویتامینهای معمولی ک به همه میون تجویز نکرده،اخه خودمم از اول بارداری تا الان فقط ۸ کیلو وزن اضافه کردم،توهفته ۳۹ وزنشو زده ۳ کیلو

الان که آخرشی دیگه ولی خب تا لحظه زایمان بچه وزنگیزی داره چیزای تقویتی بخور آجیل، کباب و... تا بچه ت ...

دیگه چیا باید بخورم؟

نه چیز خاصی جز همون ویتامینهای معمولی ک به همه میون تجویز نکرده،اخه خودمم از اول بارداری تا الان فقط ...

منم ۷ کیلو اضافه کردم. تو هفته ۳۴ رفتم سونو بچه دو هفته جلوتر بود. وزنش ۳ کیلو بود. گفت تپله نسبت به هفته اش جلوتره. برای همین قراره سزارین بشم. مولتی ویتامین میخوردم که خودم حذف کردم. نمیخوام خیلی چاق بشه بچه

پس نگران نباش عزیزم انشالله هفته دیگه نینی نازت رو ب سلامت بغل میگیری

مرسی عزیزم انشاءالله شماهم هرچه زودتر نی نیتو بغل بگیری

منم ۷ کیلو اضافه کردم. تو هفته ۳۴ رفتم سونو بچه دو هفته جلوتر بود. وزنش ۳ کیلو بود. گفت تپله نسبت به ...

ای جان من عاشق نی نی تپلم،من مولتی ویتامینامو یروز درمیون میخورم ولی دوسه هفته اخیر خیلی نامرتب خوردم.

ای جان من عاشق نی نی تپلم،من مولتی ویتامینامو یروز درمیون میخورم ولی دوسه هفته اخیر خیلی نامرتب خورد ...

وای ته خیلی تپل هم خوب نیست. به نطرم بین ۳ تا ۳۵۰۰ خوبه. 

من آجیل خام زیاد خوردم. چون میل به غذا نداشتم . آجیل خام بخور خیلی تاثیر داره