2777
2789
عنوان

میخام یه کار خطرناک انجام بدم 😨😨

1931 بازدید | 75 پست

خانوما توروخدا راهنمایی کنین میخام ی کاری انجام بدم تو خیابون مسیر خونمون ی کبابی هس که ی چیزایی میفروشه از همونا ک میخورن مست میشن ی اتفاقی افتاد من خیلی ناراحت شدم  خیلی اعصابم خورد شد میخام اونجارو لو بدم بیان کثافتا رو جمع کنم بنظرتون کار خوبیه😔😔

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ول کن بابا

هزار جور دزدی وتجاپز واختلاس وکثافت کاری میشه

ککمون نمیگزه

بعد زورمون به یه مغازه داری که به چهارتا ادم بدبخت از خودش مش روب میفروشه، میرسه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

لو بده. امنیت محله پایین میاد

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بهترین کار ممکنه هرچند سر این طنابو بخوای بگیری میفهمی که این چبزاهم کار خودشونه(همونا که گفتن حرامه) 

اما در کل لو بده یکی کمتر بهتر

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏