2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچم روانیم کرده 

بیش فعالی به مغز و اعصاب ربطی نداره عزیزم

مشکل چیه؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

دکتر محسن جواد زاده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

تاپیک قبلی ات رو دیدم عزیزم

پسر شما مشکل مغزی نداره

الان تو سن لجبازی هست و چون بچه جدید هم اومده نسبت به اون واکنش نشون میده

باید فق، با صبر و حوصله باهاش مدارا کنی

من درمانگر کودک و نوجوان هستم

بازم اگر احساس میکنی مشکلی داره

بهم پیام خصوصی بده

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بچم روانیم کرده 

توروخدانبریش الکی پسرمنم همینجوربودهرچی بهم گفتن ببرش نبردم الان چهارستلشه خوب شده .ببرش روانشناس

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
توروخدانبریش الکی پسرمنم همینجوربودهرچی بهم گفتن ببرش نبردم الان چهارستلشه خوب شده .ببرش روانشناس

چکار کنم شب تا صبح گریه میکنه از خواب بیدار میشه پا میکوبه سرش به تخت میزنه داد میزنه نه نه ... میرم بغلش کنم هلم میده تا نیم ساعت اینطوریه ... از شش مآهگیش تا الان درگیرم ... دست به هرچی میزنه اگر به هر طریقی بگیرم قشقرق راه میدازه ....محبت میکنم فایده نداره ...به هیچ عنوان نمیخوابه و مقاومت میکنه ...پوشک تعویض میکنم گریه میکنه دیگه از صداش مشکل پیدا کردم هرشب دارم مسکن میخورم بخدا جلو دیگران خجالت میکشم ...چکار کنم ؟؟؟با یه بچه کوچیک دیگه و دست تنها .... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
تاپیک قبلی ات رو دیدم عزیزم پسر شما مشکل مغزی نداره الان تو سن لجبازی هست و چون بچه جدید هم اومده ...

عزیزم قبل از بچه دومم همینطور بود ...چکا.ر کنم شب تا صبح گریه میکنه از خواب بیدار میشه پا میکوبه سرش به تخت میزنه داد میزنه نه نه ... میرم بغلش کنم هلم میده تا نیم ساعت اینطوریه ... از شش مآهگیش تا الان درگیرم ... دست به هرچی میزنه اگر به هر طریقی بگیرم قشقرق راه میدازه ....محبت میکنم فایده نداره ...به هیچ عنوان نمیخوابه و مقاومت میکنه ...پوشک تعویض میکنم گریه میکنه دیگه از صداش مشکل پیدا کردم هرشب دارم مسکن میخورم بخدا جلو دیگران خجالت میکشم ...چکار کنم ؟؟؟با یه بچه کوچیک دیگه و دست تنها ...

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
عزیزم قبل از بچه دومم همینطور بود ...چکا. ر کنم شب تا صبح گریه میکنه از خواب بیدار میشه پا میکوبه سر ...

روند رشدش طبیعی بود؟

صحبت میکنه؟

چکار کنم شب تا صبح گریه میکنه از خواب بیدار میشه پا میکوبه سرش به تخت میزنه داد میزنه نه نه ... میرم ...

پسرمنم خیلی اذیت میکنه جایی نمیتونم برم منم یه نی نی دارم ببرش مشاوره بهتره 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!