2777
2789
عنوان

همش سره این و اون زندگیم خرابه

259 بازدید | 27 پست

خودمم میدونم شوهرم مقصر نیست ولی دق و دلیمو سرش خالی میکنم ،ازش انتظار دارم به خانوادش بفهمونه بامن چجوری رفتار کنن اینم میگه من خودمو قاطی روابطتون نمیکنم خودت حلش کن،خانوادش کلا یه اخلاقی دارن چایی نخورده پسرخاله میشن با اون یکی جاریامم همینجورین زیادی خودمونی میشن ،جوری که مثلا یهو برگردن بگن فلانی فردا بیا خونمون این کارو واسم انجام بده به خودشونم اگه بگی بیا فلان کارو بکن میان البته تا حالا امتحان نکردم ولی بنظرم بیان ،اصلا اونا خوب ،من نمیتونم این سیستمی زندگی کنم من حس بد بهم دست میده واس مادرشوهر خواهرشوهر کاری انجام بدم ،جاریام هیچکدوم بااین مساله مشکل ندارن

فمنیستم ،و عکس پروفایلمم آرم فمینیسته 

خدا بهت زبون داده دیگه،خیلی محترمانه بهشون بفهمون که دوست نداری

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اول به همسرت گیرنده .وقتی خودت نمیتونی نه بهشون بگی دیگ همسرت چیکارکنه خودت حلش کن بعدم ادم کمک هرکی بره اونم میادکمکش کمک کسی نری تو سختیا وکارهاسنگینم تنهامیمونی حالاهمیشه هم نمیخادبری خودت بگو نمیتونم وسلام 

اونایی که میدونن؛کجاخودشونوبه نفهمی بزنن خیلی آدمای فهمیده ای هستن
بهت تبریک میگم با این نوع برخورد با شوهرت به زودی شوهرتو از دست میدی حالا باز مثل بچه ها برو پیشش و ...

از دست دادم یه زندگی سرد و حال بهم زن. نمیدونم گناه من چیه اصلا سیستمشون خیلی مزخرفه 

خانواده شوهر منم چایی نخورده پسرخاله ام رو بهشون بدم میان کلا کمدام رو نگاه میکنن یا وقتی میریم اونجا پدرشوهرم میگه اینکار کن اونکارو کن حالا منم انجام میدما اصلا نمیشینم ولی خیلی پررو و متوقع هستن الانم هشت ماهه خداشاهده پام اونجا نذاشتم فقط شوهرم خونه مامانم میره میگه وقتی دعوت نمیکنن کجا بریم اونوقت اونا هر روز اینجان . زمین گرده هرکی تقاص کارش رو پس میده 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خب اول به همسرت گیرنده .وقتی خودت نمیتونی نه بهشون بگی دیگ همسرت چیکارکنه خودت حلش کن بعدم ادم کمک ه ...

نمیرم بهشون مستقیم نه نمیگم اما میپیچونم ولی خب دعواشو میارم تو زندگیم

خانواده شوهر منم چایی نخورده پسرخاله ام رو بهشون بدم میان کلا کمدام رو نگاه میکنن یا وقتی میریم اونج ...

سخته کنار اومدن با همچین خانواده هایی 

از دست دادم یه زندگی سرد و حال بهم زن. نمیدونم گناه من چیه اصلا سیستمشون خیلی مزخرفه 

سیستم خودت هم خیلی م....که نمیتونی حرفاتو بزنی.

وایسادی کار زندگیت به کجا بکشه؟

صمیمی بودن اصلا بد نیست ....خصوصا وقتی دو جانبه باشه...یک مقدار روی اخلاق خودتون کار کنید.

دلم ناراحته برات

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
سیستم خودت هم خیلی م....که نمیتونی حرفاتو بزنی. وایسادی کار زندگیت به کجا بکشه؟ صمیمی بودن اصلا بد ...

حرفامو بهشون رک نمیزنم ولی میفهمونم که خوشم نمیاد ،من چیزه عجیبی نمیخوام نه ازشون توقع دارم و نه توقع کنن