2777
2789
عنوان

اگه ماما توسایت داریم بیادلطفا

235 بازدید | 12 پست

سلام..من تنبلی تخمدان خیلی کم دارم..پری هام منظمه..روز دهم سیکلم رفتم سونو گفت فولی۱۸و۲۲داری.. اونوقت ممکنه تا روز ازاد شدنش تبدیل ب کیست بشه؟؟بعد دکترم ب من امپول نداد گفت نمیخوای امپول..نمیدونم ممکنه ازاد نشن؟؟

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم...من ماماهستم...اره دکترت درست گفته امپول نبایدبزنی...حتماازادمیشه وشماهم یه روزدرمیون س ...

ممنونم😘😘

سلام عزیزم...من ماماهستم...اره دکترت درست گفته امپول نبایدبزنی...حتماازادمیشه وشماهم یه روزدرمیون س ...

عزیزم پس چرا بعضیها فولی خوب دارن و دکترم براشون امپول تجویز میکنه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

من 4این ماه موعدم بود،علائمی مثل تکررادرارودردسینه وکمی تهوع وایناداشتم ،6بی بی زدم اول منفی شدولی بعدچنددقیقه که دوباره رفتم بی بی رودیدم هاله انداخته بود،بعدشروع کردم به خوردن دم نوشای قاعده آوروطناب زدن و9پریودشدم ،حالابه نظرتون من بارداربودم وسقط شده یافقط عقب انداخته بودم

پری هامم همیشه منظمه

ماما جون اگه میشه به سوال منم پاسخ بده؟

من روز سوم پریودم آزمایش پرولاکتین دادم که نرمال بود ولی الان سینع هام درد میکنه و میخاره و فشار که دادم یه قطره کوچک از سینه ام میاد بیرون؟؟این یعنی چی ممکن آزمایشگاه اشتباکنه؟؟و یه چیز دیگه دکترم از سه تا ده پریودی برام ویتامین ای و ویتامین د۳ برام نوشته برام چونکه پریودام نامنظم بود و اقدام به بارداری دارم 

یعنی ممکنه از داروها باشه؟؟خیلی نگران ممنونم پاسخ بهم بدین

دخترم دنیام❤️

عزیزم ببخشید ی سوال دیگه..ممکنه تخمک ازاد نشه با وجود این سایز وپریود منظمم؟؟اخه دکتر بهم گفت اگه تخمک گذاری نباشه پریود نمیشی درسته این؟؟

سلام عزیزم .من این ماه لتروزول خوردم.روز تخمک گذاری درد شدیدی داشتم.به خاطر قرص میتونه باشه؟؟؟

سلام عزیزم میشه درخواست منو قبول کنین؟ سوال دارم

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀